promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone temetésén Orbán Viktor is lerótta a kegyeletét, a magyar miniszterelnököt is bevonták a death hoax-rigolyába
Borítókép:  Facebook
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Orbán Viktor egy szál virággal jelent meg Sylvester Stallone koporsója mellett. Már a magyar kormányfő is részévé vált az álhíreknek.

Már évek óta van egy furcsa rigolya a közösségi médiában, aminek az a lényege, hogy egyesek kamuoldalakon jelenítenek meg álhíreket híres filmsztárok, énekesek, televíziós személyiségek haláláról, aminek sokan be is dőlnek. Az álhírgyártók már olyan hírességeket temettek el - nem is egyszer -, mint Terence Hill, Simon Cowell, Justin Bieber, Cher, Jackie Chan, vagy éppen a súlyos betegségben szenvedő Bruce Willis.

Most a Rocky-, és Rambo-filmek sztárja, a 76 éves akcióveterán, Sylvester Stallone sem úszta meg, hogy ne terjesszék el a halálhírét.

„Nehéz szívvel, könnyes szemmel búcsúzunk Sylvester Stallone-től, viszlát Sylvester Stallone”

- olvasható ez az egyetlen mondat nagyjából 30-szor az egyik kamuoldalon, ami "death hoax"-okban, vagyis halállal kapcsolatos álhírekben utazik.

Az egészben mégsem az a vicces, hogy milyen nevetséges módon akarják beetetni az embereket ezekkel a kamu gyászhírekkel, hanem az, hogy most már a magyar miniszterelnököt is bevonták ebben a rigolyába.

Ugyanis az álhírhez csatolt képen ott láthatjuk Orbán Viktort is, kezében egy szál virággal, ahogy látszólag lerójja a kegyeletét Stallone koporsója mellett.

Hogy hogy került éppen a magyar kormányfő a filmsztár haláláról szóló álhírhez tartozó borítóképre, azt nem tudni, mindenesetre így is elég sokan elhiszik ezeket a hazugságokat; a posztok alatti kommentszekcióban nagyon sokan búcsúznak most Sylvester Stallone-tól. Egyébként őt sem most először temették el a kamuhír gyártók, például 2018-ban is elterjedt, hogy a színész meghalt, aztán mégsem.

(Fotó: worldnews110.com)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás