promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érett nők a fiatal srácok „lenti” méreteire kíváncsiak a legújabb, botrányos valóságshow-ban
Borítókép:  MILF Manor (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A MILF Manort a műfaj legaljának tartják.

Január közepén indult el az amerikai TLC csatorna legújabb valóságshow-ja, amelyet sokan máris a műfaj legaljának tartanak. Az alapötlet sokakban keltett visszatetszést, hiszen egymás mellé zártak egy rakás érett nőt és fiatal srácot, hogy kalandot keressenek egymással – az igazi csavart viszont az jelenti, hogy a hölgyek és a fiatalemberek valójában anyukák és a fiaik, vagyis a MILF-eknek egymás gyermekeit kell elszeretniük.

A reality címe is az, hogy MILF Manor, és a paradicsomi mexikói villában 44 és 60 év közötti hölgyek laknak a náluk több évtizedekkel fiatalabb srácokkal. Az csak a beköltözés után derült ki, hogy rokoni kapcsolat fűzi őket egymáshoz, aminek persze maguk sem örültek. Vérfertőzés természetesen nincs a műsorban, de egy anyának már az is döbbenetes érzés lehet, ahogy egy középkorú csajszi ráveti magát a fiacskájára – vagy éppen fordítva, a fiúnak kell végignéznie, ahogy egy „csődör” behálózza az édesanyját.

A műsor tehát egy hónapja elindult, és ahogy az lenni szokott, a villa történéseiről rendszeresen beszámol a bulvársajtó. A lakók az ismerkedés első fázisán már túl vannak, és megkezdődött a vadászat.

Ebben a szőke, dús keblű, 51 esztendős Kelle jár az élen, aki kipécézte magának a kétségkívül jóképű, ám mindössze 28 éves Billyt. Neki persze – a show jellegéből adódóan – ott van a közelében a dögös mamikája, és árgus szemmel figyeli minden lépését.

Egy alkalommal azonban kijátszották az éberségét, Kelle és fiatal udvarlója ugyanis a wellnessbe beszéltek meg randevút egymással. A jakuzziban már csókok is elcsattantak, mivel azonban ott túlságosan is Billy anyjának szeme előtt voltak, ezért inkább átköltöztek a szaunába.

„Nagyon remélem, hogy megláthatom, tényleg nagy-e a farka”

– jelentette ki Kelle, egyértelműen világossá téve, hogy milyen céllal érkezett a villába. A folytatásban aligha állnak meg ezen a ponton. A lényeg 5:35-től látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás