promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sikamlós reality: kiéhezett, érett nők vadásznak fiatal srácokra – elindult a legdurvább valóságshow
Borítókép:  MILF Manor (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van egy csavar is a MILF-ek és fiúk viszonyában.

Amikor bejöttek az első valóságshow-k, rögtön sejteni lehetett, hogy idővel egyre gátlástalanabb szereplők bukkannak fel bennük. Gondoljunk csak a magyarországi Big Brother induló szériájára: a két évtizede bemutatott műsorfolyamban elég sokáig kellett várni az első szexre, míg a mostani Való Villa-lakók szinte már a beköltözéskor egymásnak estek.

Az amerikai sajtó most pedig egy olyan újfajta realityval van tele, amely sokak értékelése szerint a mélypontot jelenti a műfajban. A címe MILF Manor, amelyben a Manor egyfajta villát jelent, míg a MILF szó szerinti fordításától eltekintenénk, legyen elég annyi, hogy olyan idősebb hölgyet jelent, akit bármelyik férfi szívesen ágyba vinne.

A TLC csatornán futó első szériában 44 és 60 év közötti nők szerepelnek, ők várták a paradicsomi mexikói villában a náluk több évtizedekkel fiatalabb srácok érkezését. Akikről az első részben kiderült, hogy – a realityben részt vevő hölgyek fiai.

A show tehát arról szól, hogy az anyák megpróbálják elcsábítani a vetélytársaik gyerekeit, és eközben persze döbbenetesnél döbbenetesebb, otrombán pikáns kalandokban lehet részük. A műsor már-már a vérfertőzés határát súrolja, hiszen az anyák és fiaiak egyazon hálószobán osztoznak.

Egy csomó felháborodott ember szerint a MILF Manor kitalálóit egyszerűen dutyiba kellene csukni, de nem kérdés, hogy rengeteg nézője van és lesz a megbotránkoztató realitynek. Pedig a hölgyek sem végtelenül romlottak, a 48 éves Pola például kifejezetten azzal a szándékkal jött a műsorba, hogy valaki majd a végén megkéri a kezét. Csak ezután jött rá, hogy a többi nő fiai szerepelnek majd az „étlapon”.

Az első epizódok csúcsának az számított, amikor a Titkok Falára felírt szexuális tartalmú vallomások közül ki kellett találni, kihez melyik tartozik. Az anyák és fiúk egészen megrendültek, amikor a másikukról kiderült valamelyik alábbi sikamlós infó:

„7 nővel együtt vettem részt egy orgián.”

„Lefeküdtem a fiam legjobb barátjával.”

„Kötőhártya-gyulladást kaptam a ny*lástól.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás