promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen pillanat a Szerencsekerékben, Kasza Tibi most túl messzire ment?
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy játékos óriásit bukott a Szerencsekerékben, és nem ez volt a legrosszabb dolog, ami történt vele.

A TV2 jól döntött azzal, hogy hosszú idő után újra a képernyőre tűzte a Szerencsekerék című vetélkedőt, ráadásul Kasza Tibivel, hiszen a visszajelzések alapján a nézők egyenesen imádják a műsort, még úgy is, hogy néha bosszankodnak a játékosok válaszain. Az izgalmas feladványok, illetve a műsorvezető szűnni nem akaró poénjai miatt sokak esti szórakozása lett a Szerencsekerék, így nem meglepő, hogy egyre többen nézik.

A legutóbbi adásban Dolly volt a sztárvendég, aki végül második helyen végzett, és láthatóan nagyon jól érezte magát a stúdióban, hiszen folyamatosan mosolygott és poénkodott Kasza Tibivel. A másik két játékos, Péter és Geri közül az utóbbi jött ki győztesen, ráadásul úgy, hogy az ellenfele egészen konkrétan pénz és tárgynyeremény nélkül kellett, hogy távozzon – és nem ez volt a legrosszabb dolog, ami történt vele.

A magázódást preferáló, kígyókedvelő Péteren látni lehetett, hogy nagyon csalódott az elért eredménye miatt, de mosollyal próbálja eltakarni az érzéseit. Valószínűleg Kasza Tibi is megsajnálta őt, ezért egy baráti öleléssel próbálta jobb kedvre deríteni, de a játékos arckifejezése alapján ez inkább rettenetesen kellemetlen volt neki, mint megnyugtató – mintha a műsorvezető kicsit túlzottan belemászott volna az aurájába.

Ettől függetlenül jó volt a hangulat, hiszen özönlöttek a poénok, még úgy is, hogy Péter nem sokkal korábban rengeteg pénzt bukott, ráadásul egy szerencsés duplázás után. Az lehet, hogy üres kézzel kellett hazamennie, de az biztos, hogy egy életre szóló élménnyel gazdagodott Kasza Tibinek köszönhetően – bár az kérdéses, hogy ez az élmény pozitív, vagy negatív számára.

Itt lehet megnézni az öleléses jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás