promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Betelt a pohár: Kasza Tibi olyat tett a Szerencsekerékben, ami végleg kiverte a biztosítékot a nézőknél
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi ezúttal túl messzire ment?

A Szerencsekerék töretlen népszerűséggel és elképesztően kiemelkedő nézettséggel tarol a TV2-n. Bár a 3. évad még közel sem ért véget, a csatorna máris újra meghirdette az új évadba való jelentkezést, tehát várhatóan a nyári hónapokban folytatódik az ország legpörgősebb showja.

A legutóbbi adásban a kemény üzletember, Vajtó Lajos volt a sztárjátékos, aki hihetetlen mázlinak köszönhette csupán, hogy a fődíj játékba bejutott. Nem igazán brillírozott a fordulók során, de az utolsó feladványnál egy balul sikerült pörgetés miatt hozzá került a közel közel 3 millió forintos pénzösszeg, amit aztán el is bukott az utolsó feladványban.

A Szerencsekerék közösségi oldalain folyamatosan negatív kommenteket lehet olvasni, amik leginkább Kasza Tibire vonatkoznak. A nézők ugyanis rendszeresen felháborodnak a műsorvezető viselkedésén, de most olyasmit tett, ami miatt végleg betelt náluk a pohár.

Az egyik játékos, Laura nagyon szépen menetelt a fordulók során, volt olyan, hogy egyedül vitt végig egy egész játékot, miközben a többiek reménykedve várták, hogy mikor hibázik végre. Kasza Tibi erre látványosan rájátszott, elkezdett beszélgetni a másik civil játékossal, körbejárta a stúdiót, körbenézett, hogy milyen rend van mindenhol, aztán még az egyik kamera előtt is produkálta magát.

[[v2]]

Ez a fajta viselkedés nem kicsi felháborodást okozott, a nézők közül volt olyan, aki minden egyes poszt alá odakommentelte a sorait.

„Ez már tényleg túl van minden határon, minősíthetetlen, szánalmas, borzasztó mit művel Kasza Tibor. Sajnos meg van róla győződve, hogy ő szuper-jó-nélkülözhetetlen játékvezető...... Szerkesztők ezt nem látják be??????”

– de sok másik néző is kommentben mutatta ki nemtetszését:

„Amit ma Kasza Tibi előadott, az nem vicces, hanem hatalmas tiszteletlenség és bunkóság. Lassan ez a műsor is nézhetetlen lesz, pedig jó volt. Kár érte”

„Szánalmas lett ez a műsor! Kasza nem ide való, eddig néztük de már nem”

„Kasza Tibi minősíthetetlenül vezeti ezt a valamikor jó műsort”

„Kasza már túlzásba viszi a hülyeséget, emiatt élvezhetetlen a műsor”

„Nem hiszem el, hogy a műsor rendezői ezt elviselik. Amit ez a majom bájgunár müvel az egy hatalmas tiszteletlenség, idiótaság, evvel csak a magasfokú parasztságát bizonyítja. És nem utolsósorban elb*ssza a műsort, én miatta nem is nagyon nézem”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás