promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra bugyi nélkül, átlátszó testharisnyában pózolt, felpezsdítő a látvány
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra élete egyik legbevállalósabb fotóját osztotta meg a közösségi oldalán.

Ördög Nóra abba a szűk, mondhatni elit rétegbe tartozik, akiket a szakma, illetve a közönség is szeret, tisztel. Szinte folyamatosan a képernyőn van, hatalmas műsorokat vezet, közben pedig üzletemberként, családanyaként és feleségként is teljesít – a fotósként ismert férjével, Nánási Pállal pedig a jelek szerint nagyon boldogok együtt, és még mindig tombol közöttük a szerelem.

Aki követi Ördög Nórát, az pontosan tudja, hogy nemcsak a műsoraival, illetve a családjával kapcsolatban szokott posztolni, hanem reklámok is vannak bőven az Instagram oldalán, meg persze időnként egész dögös képek is. Nos, a csinos híresség most ötvözte az utóbbi kettőt, és egy fehérnemű üzletet népszerűsített pár elég bevállalós fotóval, amikkel rendesen meglepte az embereket.

Ördög Nóra először vörös csipkeruhában pózolt, és már az is nagyon csábító jelenségnek számított, hiszen tekintélyes dekoltázst villantott, majd ezek után jött a java: bugyi és melltartó nélkül, egy tűzpiros testharisnyában is megmutatta magát a vadító műsorvezető – ezzel pedig valószínűleg azokat is egy életre meghódította, akiknek eddig nem jött be.

Ördög Nóra másoknak is ajánlotta az utoljára említett ruhadarabot, ami a mellékelt fotó alapján valóban elég hatásos, főleg akkor, ha valaki hódításra készül a közelgő Valentin-napon. A híresség talán még sosem volt ilyen kívánatos, így egyáltalán nem meglepő, hogy csak úgy özönlenek a dicsérő kommentek a posztjához – amit itt lehet megtekinteni, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás