promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra az egyéjszakás kalandokról vallott, ezt a férje se hagyta szó nélkül
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra idén megfogadott egy komoly dolgot, a férjének pedig nincs választása ezzel kapcsolatban.

Ördög Nóra rengeteg dologban jeleskedik manapság, hiszen ő az ország egyik legfoglalkoztatottabb tévés műsorvezetője, üzletasszonyként is tevékenykedik, és ami a legfontosabb, hogy családanyaként is minden egyes nap teljesítenie kell – ebben szerencsére nincs egyedül, hiszen vele van szeretett férje, az ismert fotós, Nánási Pál is, akivel lassan 15 éve alkotnak egy párt, és most lesz 13 éve, hogy összeházasodtak.

A családi videókból kiderült már, hogy Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolata biztos alapokon nyugszik, hiszen nagyon szeretik és tisztelik egymást, megtalálták a másik személyében az igazit. Persze 15 év hosszú idő, és ezt ők is tudják, éppen ezért folyamatosan tesznek a házasságukért – most például megfogadták, hogy több egyéjszakás kalandjuk lesz, persze egymással.

„Én megfogadtam (ez egy közös megfogadásunk), hogy nagyon oda fogunk figyelni arra, hogy meglegyenek ezek a kettesben töltött idők. Mivel egyébként én imádom a meglepetéseket (reméljük, hogy Palkó is imádja, mert nincs más választása), ezért mi ezt régebben is csináltuk, de vissza fogjuk hozni az életünkbe azokat a kis egyéjszakás kalandjainkat, amikor így meglepjük a másikat váratlanul azzal, hogy: na, most akkor indulás van valahova”

mondta Ördög Nóra, a férje pedig helyeselt.

Ezek alapján a folyamatos „karbantartás” Ördög Nóra és Nánási Pál házasságának egyik legfőbb titka, hiszen nem hagyják kialudni a szerelmük lángját, és rendszeresen időt szakítanak arra, hogy kicsit együtt legyenek, romantikázzanak és kiszakadjanak a szürke, dolgos hétköznapokból – úgy tűnik, hogy nekik valóban nagyon bevált a dolog, így talán érdemes másoknak is kipróbálni.

Itt lehet megnézni Nánásiék videóját a témával kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás