promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gömbölyű mellek, lapos has: a Válótársak magyar színésznője mindent megmutatott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Földes Eszter nem pironkodott a szerepében.

Földes Eszter az új magyar színészgeneráció legtehetségesebb és legfoglalkoztatottabb tagjai közé tartozik. A szekszárdi születésű szépség februárban még csak a 36. születésnapját ünnepli, de máris megszámlálhatatlan remek munka áll a háta mögött.

A színpadi szerepei mellett a szinkronból is jól ismerjük, hiszen Jennifer Lawrence vagy Dakota Fanning az ő hangján szokott megszólalni magyarul. Eszter 2015-ben ment feleségül Lovasi Andráshoz, a Kispál és a Borz együttes – nála két évtizeddel idősebb – énekeséhez, akitől már egy kisfia is született.

A magyar közönség általában olyan hálátlan, hogy korunk színművészeit nem a színházi munkáik, hanem a tévében látott produkcióik alapján azonosítja és értékeli. Eszter így sokaknak a Hacktion, a Munkaügyek, vagy a Mintaapák című sorozatokból lehet ismerős, no meg a Válótársakból, amely a jelen cikkünk témája is.

A nagy sikerű széria 2015 és 2018 között futott az RTL-en, és ebben a színésznő Vándor Szonját alakította, vagyis Joci (Lengyel Tamás) barátnőjét, aki a sikertelen babaprojektek után vállalkozott hormonkezelésre.

Emiatt aztán teljesen kifordult magából, ez vezetett a párjával való összezördüléshez, illetve az olyan „kattant” eseményekhez is, amely Esztertől is szokatlan és kissé kényelmetlen alakítást követelt meg.

Egy alkalommal például annyira felhúzta magát a szerepe szerint, hogy ki kellett rohannia az erkélyre, ahol aztán a köntösét széttárva megmutatta gömbölyded melleit egy idős úrnak – no meg persze a tévénézőknek, akiknek ezzel alighanem felvillanyozta a napját.

A képek itt tekinthetők meg, klikk IDE!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás