promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivi ledobta a bikinibombát, aztán új hobbit talált magának
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még mindig meg akarnak szökni Vivi mellei a bikinijéből, de az új hobbijával próbálja elterelni a figyelmünket arról, hogy még egy ilyen kissé Lara Croft (Tomb Raider)-szerű hacukában is a kis hazánk egyik legdögösebb bombázója.

A Bors hívta fel a figyelmet, hogy a korábbi profi sportoló, Vasvári Vivien ismét igyekszik kiakasztani a szexiségmérőt. Jelentjük, hogy a 32 éves szépség ismét sikerrel teszi ezt. Sőt, eközben igyekszik hasznosan tölteni a szabad idejét is, ugyanis egy roppant érdekes kiállítást látogatott meg. Az egykori atléta már fiatalon sem tartozott a csúnya lányok közé, ám kétségtelen, hogy számos orvosi beavatkozásnak köszönheti jelenlegi külcsínjét, amihez vitathatlanul is roppant érdekes belbecs tartozik. 

A kolléganői által is sokat ajnározott és csodált egykori luxusfeleség irigyelt életmódot folytat, pedig életét nagyban meghatározza a sok utazás, melyeket elsősorban nem a pihenésre, hanem a munkára kell fordítania. A szégyenlősséggel sosem vádolható szexbomba az elmúlt időszakban egy kifejezetten kellemes klímájú helyen járhatott, lévén egy ottani fotózásáról töltött fel igazán izgató képet magáról. Vivi a lehető legdominánsabb arckifejezéssel idéz akcióhősöket, miközben egy trendi mellényt igyekszik ledobni magáról. A rendkívül szexire sikerült fürdőruhából látszólag szeretne megszökni a bal melle, ám azt a minőségi ruhadarab remekül kordában tartja.

Lara Croft-cosplay ide vagy oda, Vivi már itthon van. Legújabb posztja szerint részt vett a híres Lego-kiállításon Budapesten, ahol egészen különleges és fantáziadús kompozíciókat lehet megtekinteni. Igaz, élünk a gyanúperrel, hogy a bugyimodell számára ez egy fizetett hirdetés volt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás