promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Singh Viki felhúzta a rövid, mélyen kivágott ruhácskáját, mámorító látványt szabadított az egész országra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Singh Viki ismét bebizonyította, hogy ő Magyarország egyik legdögösebb énekesnője.

A gyönyörű hangú és kívánatos testű Singh Viki több műsorban is feltűnt már, egyebek között a Sztárban sztárban is megcsillogtatta a tehetségét, de még a Dancing with the Starsban is hallhattuk énekelni őt. Egyszerűen lenyűgöző, amit csinál, hiszen nemcsak a csillagokat tudja leénekelni az égről, hanem a szívünket is képes megdobogtatni – főleg, mikor bevállalós képeket/videókat rak ki magáról.

Aki követi TikTokon Singh Vikit, az pontosan tudja, hogy a csinos énekesnő nem egy szégyenlős típus, hiszen a videóinál sokszor kerülnek előtérbe a formás mellei, amikkel szinte rögtön megbabonázza a közönséget. A híresség valószínűleg pontosan tudja, hogy milyen hatással van az emberekre, mivel most is kifejezetten vadító felvételekkel lepte meg a hűséges rajongóit/hódolóit.

Singh Viki először megmutatta, hogyan is telt az egyik napja, aminek a csúcspontja egy szexi fotózás volt. Az énekesnő felfedte a ruháit, amik közt volt egy mélyen kivágott, rövid egyberuha is, amit ráadásul incselkedve fel is húzott, ezzel pedig jó eséllyel hőhullámot keltett a követői szívében – utána pedig vörösbe bújt, és azzal a mennyei látvánnyal rakta fel az egész élményre a koronát.

Az biztos, hogy Singh Viki rendkívül kívánatos, legalábbis erősen erre utalnak a dicsérő, már-már kiéhezett kommentek, amiket a dögös képei/videója váltott ki az emberekből. Most mi is megmutatjuk ezeket, hátha szebb lesz tőle a nap – először is a videó, ami megmutatja az énekesnő fotózásos napját, benne az izgalmas ruhafelhúzással:

Itt pedig a fotózáson készített felvételekből lehet megnézni párat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás