promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Singh Viki mellbimbóját cenzúrázni kellett, annyira bevállalós ruhát vett fel

Singh Viki mellbimbóját cenzúrázni kellett, annyira bevállalós ruhát vett fel

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Singh Viki még sosem posztolt magáról ennyire dögös képet.

A Rising Star és a Sztárban sztár egykori versenyzője, Singh Viki szerencsére az utóbbi években sem tűnt el a köztudatból, hiszen az ő csodálatos hangját hallhattuk a Dancing with the Stars produkciói alatt, ráadásul sorra jelenteti meg a nagy sikerű dalait – arról nem is beszélve, hogy nemcsak a tehetségével, hanem a kívánatos testével is folyamatosan kiharcolja magának az emberek figyelmét.

Singh Viki nemcsak az Instagramot, hanem a TikTokot is rendszeresen felforrósítja a csábító képeivel, videóival, hiszen hol szexi ruhában táncol, hol vadító pózokba vágja magát, hogy biztosan elkápráztassa a közönséget. Az utóbbi években volt, hogy beszólogattak neki a bevállalós posztjai miatt, de őt szerencsére ez kicsit sem érdekli, és a rajongói legnagyobb örömére tovább folytatja a „villantásokat”.

Nemrég egy vörös, brutáldögös ruhában pózolt Singh Viki, aki persze képet is lőtt erről, de annyira bevállalós volt a szettje, hogy kénytelen volt cenzúráznia a felvételen a mellbimbóját, nehogy az Instagramnak problémát okozzon – naná, hogy a kommentelők között volt olyan, aki szerint az énekesnőnek kár volt szívecskével eltakarnia magát.

Singh Viki a posztjával ismét bebizonyította, hogy ő Magyarország egyik legkívánatosabb énekesnője, aki tényleg csak úgy árasztja magából az ellenállhatatlan nőiességet – még jó, hogy nem egy szégyenlős típus, hiszen a tűzforró fotóival rengeteg embernek teszi boldogabbá az életét, legalábbis erről árulkodnak a többnyire dicsérő, már-már kiéhezett kommentek.

Itt lehet megnézni Singh Viki cenzúrázott mellbimbós képét:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás