promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Singh Viki mellbimbóját cenzúrázni kellett, annyira bevállalós ruhát vett fel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Singh Viki még sosem posztolt magáról ennyire dögös képet.

A Rising Star és a Sztárban sztár egykori versenyzője, Singh Viki szerencsére az utóbbi években sem tűnt el a köztudatból, hiszen az ő csodálatos hangját hallhattuk a Dancing with the Stars produkciói alatt, ráadásul sorra jelenteti meg a nagy sikerű dalait – arról nem is beszélve, hogy nemcsak a tehetségével, hanem a kívánatos testével is folyamatosan kiharcolja magának az emberek figyelmét.

Singh Viki nemcsak az Instagramot, hanem a TikTokot is rendszeresen felforrósítja a csábító képeivel, videóival, hiszen hol szexi ruhában táncol, hol vadító pózokba vágja magát, hogy biztosan elkápráztassa a közönséget. Az utóbbi években volt, hogy beszólogattak neki a bevállalós posztjai miatt, de őt szerencsére ez kicsit sem érdekli, és a rajongói legnagyobb örömére tovább folytatja a „villantásokat”.

Nemrég egy vörös, brutáldögös ruhában pózolt Singh Viki, aki persze képet is lőtt erről, de annyira bevállalós volt a szettje, hogy kénytelen volt cenzúráznia a felvételen a mellbimbóját, nehogy az Instagramnak problémát okozzon – naná, hogy a kommentelők között volt olyan, aki szerint az énekesnőnek kár volt szívecskével eltakarnia magát.

Singh Viki a posztjával ismét bebizonyította, hogy ő Magyarország egyik legkívánatosabb énekesnője, aki tényleg csak úgy árasztja magából az ellenállhatatlan nőiességet – még jó, hogy nem egy szégyenlős típus, hiszen a tűzforró fotóival rengeteg embernek teszi boldogabbá az életét, legalábbis erről árulkodnak a többnyire dicsérő, már-már kiéhezett kommentek.

Itt lehet megnézni Singh Viki cenzúrázott mellbimbós képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás