promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű pusztulás fenyegeti San Franciscót az idei Valentin-napon, és feltárulnak a titkok?
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Apokaliptikus jóslat egy időutazótól.

Az időutazás a mai tudásunk alapján nem lehetséges, de ez persze nem zárja ki azt, hogy a jövőben nem jövünk rá a nyitjára. Akkor pedig akár a mi korunkba is érkezhetnek időutazók, például azzal a céllal, hogy valamilyen veszélyre figyelmeztessenek bennünket.

Efféle illetők máris felbukkantak a közösségi médiában, különösen a TikTok számít nagy gyűjtőhelyének a furcsábbnál furcsább csodabogaraknak. Közülük is kiemelkedik a csaknem 193 ezer követővel rendelkező Eno Alaric, aki nem fukarkodik a posztokkal, bár ezekben általában csak megalapozatlanul riogatja gyanútlan követőit.

Most például azt hozta a fél világ tudomására, hogy nem feltétlenül érdemes várnunk a február 14-ét. Valentin-napkor ugyanis brutális esemény rázza meg társadalmunkat, feltárul egy portál, amely a Krisztus előtti 25 ezredik évbe vezet.

Egy nagyjából 3 kilométeres víznyelő képében fog megjelenni, mégpedig San Francisco kellős közepén, és 15 ezer embert nyel magába. Apokaliptikus kép, annyi bizonyos, és Eno Alaric ezzel veszélyes játékba kezdett, hiszen ha nem jön össze a jóslata, akkor örökre elveszíti a hitelességét.

A jövendölése szerint a sok ezernyi amerikai 27 ezer esztendővel korábbra megy vissza az időben, bár 1200 személynek sikerül visszajutnia a mába. Az említett múlt egyébként az utolsó glaciális maximum időszaka, amikor a Föld hőmérséklete mintegy 7 fokkal volt alacsonyabb, mint manapság.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás