promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tenyérbemászó fenekét mutogatta az erdélyi származású sztárszínésznő, nagyon melegünk lett tőle

Tenyérbemászó fenekét mutogatta az erdélyi származású sztárszínésznő, nagyon melegünk lett tőle

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Thor magyar gyökerekkel rendelkező felesége egyszerűen fantasztikus.

Elsa Pataky nevét hallva még az is rögtön magyar gyökereket sejt a háttérben, aki sosem hallott az – egyébként spanyol nemzetiségű – modellről és színésznőről. A 46 éves szépség 2010-ben ment hozzá a Thorként (is) híressé vált Christopher Hemsworth-höz, akinek három gyerkőcöt szült.

A hölgy legfrissebb képeit látva még jobban értjük, mivel tudta maga mellett tartani a nála 7 évvel fiatalabb sztárszínészt. Elsa a napokban az ausztráliai Byron Bay tengerpartján lazított a családjával, a helyszínválasztás pedig nem volt véletlen, hiszen Hemsworth a távoli kontinens szülötte.

Mi pedig tehát a feleségére lehetünk büszkék, aki Madridban látta meg a napvilágot egy spanyol biokémikus lányaként. Az anyuka, Cristina Pataky Medianu származott Erdélyből, de maga Elsa a magyar vezetéknevet anyai nagyanyja, Rosa Pataky tiszteletére is használja.

A színésznő karrierje az ezredforduló környékén kezdődött, akkoriban nagyjából 10 spanyol filmben szerepelt, de később Hollywood is felfedezte. Szerepelt több Halálos iramban-moziban, illetve a Thor: Sötét világ című produkcióban is.

46 éves kora és a három gyerekszülés ellenére bátran nekivetkőzhet még ma is, és ezt szerencsére rendszeresen meg is teszi. Ausztráliában olyannyira nem törődött a lesifotósokkal, hogy nyugodtan körbe tudták kattintgatni, így teljes képet kaphatunk a bombasztikus testéről.

Elsának a mellei és a combjai is fantasztikusak, de mi most inkább a „tenyérbemászó” fenekére koncentrálunk, arról készítettünk egy mini galériát, hogy megmutassuk, valóban nem a levegőbe beszéltünk a dicséretekkel.

Fotók: Profimedia

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás