promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien olyan dögös képet rakott ki magáról, hogy még Köllő Babett sem bírta szó nélkül hagyni - válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien és Demi Rose is maradandót alkottak a testükkel Instagramon.

A Feleségek luxuskivitelben, A Farm VIP és a Nyerő Páros sztárja, Vasvári Vivien úgy gyűjti az Instagram követőket a dögös képeivel, mint az amerikai gyerkőcök halloweenkor a csokit és cukrot. A modell/színésznő rendszeresen rak ki magáról elképesztően vadító képeket, amiken hol észveszejtő fehérnemű van rajta, hol olyan ruhaköltemény, ami elég sokat megmutat a melleiből.

Vasvári Vivien a legújabb fotóján megmutatta az egyik formás műmellének az alsó részét, miközben bugyi-szerű alsó és napszemüveg volt rajta, az összhatás pedig több, mint szexi volt. Nem hiába tartják őt sokan az ország egyik legjobb nőjének – sőt, még Köllő Babett is kommentelt egyet a poszthoz:

„Dög vagy”.

Itt lehet megnézni a képet, ami még Köllő Babett tetszését is elnyerte:

Ha pedig érdekel valakit, hogyan is nézett ki Vasvári Vivien a műtétek előtt, az alábbi cikkünkben talál pár régi, egészen döbbenetes felvételt a csinos hírességről:

A kebelcsodának számító, hatalmas és csodásan kerek fenékkel rendelkező Demi Rose is aktív volt Instagramon, ennek pedig biztos, hogy nagyon örült a lassan 20 milliós követőtábora, hiszen sokan szinte megőrülnek a modell/influenszer tökéletes testéért. Most egészen egzotikus helyeken és ruhákban mutatta meg magát, és természetesen a méretes mellei voltak a középpontban.

Demi Rose valóban egy hihetetlenül kívánatos nő, ezzel pedig valószínűleg ő is tisztában van, hiszen sorra rakja ki magáról a bevállalós felvételeket, amiken megcsodálhatjuk a formás testét – ne is húzzuk tovább az időt, íme pár őrjítő kép a fantasztikus Demi Rose-ról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás