promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tomán Szabina csúnyán beletiport Árpa Attila férfiasságába?
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tomán Szabina meglepő dolgokat mondott, kitálalt a Cápák között cápája.

Az RTL egyik legnépszerűbb műsora jelenleg a Cápák között, amiben különböző üzleti ötleteket hallgatnak meg az ismert üzletemberek, majd amelyik tetszik nekik, abba beszállnak. A műsor egyik legnépszerűbb cápája Tomán Szabina, aki fiatalon sokáig modellkedett, majd üzletasszony lett, és egy hatalmas birodalmat épített maga köré – nem mellesleg 2005 és 2016 között Árpa Attila felesége volt.

Tomán Szabina és Árpa Attila kapcsolata elvileg egyéjszakás kalandként kezdődött, de végül összejöttek, összeházasodtak, majd hosszú évek után elváltak. Az üzletasszony nemrég Geszti Péter vendége volt a Geszti+ Podcastben, ahol az üzleti életről, és persze az exférjéről is szó esett. Tomán Szabina burkoltan le is rántotta a leplet arról, hogy Árpa Attila látványos macsósága mennyire volt állandó.

„Volt szerencsém olyan emberrel élni, aki ezt a macsó stílust képviselte, de azért a négy fal között nem volt macsó. De persze nagyon sok olyan dolog van, amit végigkövettem, figyeltem: határidők, szerződések, számlázások, működések, munka… Neki is nagyon jó a munkamorálja”

mondta kicsit mosolyogva Tomán Szabina, aki ugyan az első mondatoknál nem konkretizálta, hogy Árpa Attiláról van szó, de utána egyértelműen erre utalt, és sokak szerint ezzel egy kicsit bele is tiport a sztárproducer férfiasságába.

Ezek alapján a közhiedelemmel ellentétben A Nagy Ő című műsor legutóbbi évadában magának párt kereső Árpa Attila sem 0-24-ben macsó, hanem amikor a párjával van, kicsit visszavesz, és megengedi magának, hogy felengedjen és elengedje ezt a dolgot – sokan vannak így ezzel, hiszen az állandó „macsóskodás” nagyon fárasztó tud lenni.

Tomán Szabina amúgy nemrég A Konyhafőnök győztesének is keményen beszólt a Cápák között című műsorban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás