promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő hasonlóság: ez a lány a megszólalásig úgy néz ki, mint Meghan Markle
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Harry herceg feleségének a hasonmása egy brit diáklány.

Igaz, vagy sem, de állítólag mindenkinek élnek a világban hasonmásai, és ha ez tényleg így van, akkor ez a hírességekre is vonatkozik. Miért pont Meghan Markle lenne ez alól kivétel? Már azt is lehet tudni, hogy ki az ő „ikertestvére”.

Meghan Markle-re hasonlítani egyszerre áldás és átok is a 21 éves Sidney Beckles szerint. Az angol lány saját bevallása szerint egyébként nem is hasonlít annyira Harry herceg feleségére, leginkább csak akkor, amikor kiegyenesíti a haját, de azok szerint, akik valaha látták már Sidney-t, ennek az ellenkezője igaz, és a lány kiköpött Meghan Markle.

Sidney azt mondja, nem célja, hogy azzal szerezzen magának figyelmet, hogy valaki másra hasonlít (még akkor sem, ha az illető a brit királyi család egyik fiának a felesége), de nem tagadja, azért néha okoz neki jó pillanatokat a kettejük közti hasonlóság.

„Volt már, hogy ingyen italokat kaptam egy helyen, mert azt hitték, Meghan rokona vagyok”

- mondja a lány.

Beckles TikTokon is aktív, és rengeteg olyan jellegű megjegyzést kap, hogy tényleg megdöbbentő a hasonlóság közte és Meghan Markle között – írja a Daily Star. De nem csak kedves megjegyzéseket kap emiatt. Sokszor mondják neki azt is, hogy elég nagy szívás lehet, hogy pont Meghan Markle-hoz hasonlít a külseje, mert Markle szerintük gonosz és hazug ember.

Az "ő egy gonosz ember, így erre nem lenne büszke" és "szegény, az emberek téged is hazugnak fognak tartani" jellegű kommentek máig felzaklatják Sidney-t. A lány azt mondja, személyesen sosem kapott még bántó megjegyzést, csak online fordult elő ilyen.

"Azt hiszem, bizonyos szögekből úgy nézek ki, mint ő, ha kiegyenesített a hajam, de általában véve sosem hiszem, hogy hasonlítok rá. De néha meg úgy gondolom, hogy hasonlóak az arcvonásaink, különösen a mosolyunk."

– mondja Sidney.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás