promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Kucsera Gábor eltitkolt szeretője, döbbenetes dolgokat mondott el
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kucsera Gábor volt szeretője robbantott.

Véget ért Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága. Ugyan az nem titok, hogy megcsalás is vezetett a váláshoz, de hogy ki csalt meg kit, és hány szeretővel, az a mai napig nem tisztázott, hiszen az köztudott, hogy Kucsera Gábor sosem volt a hűség mintaképe, de egyes források szerint Tápai Szabina is ugyanolyan hűtlen volt a férjéhez.

A visszavonult kajakos viszonyai között volt egy ismert modell, akit nap, mint nap láthatunk a televízióban, de most Kucsera egyik eltitkolt szeretője kitálalt az egykori sportolóról. A nő elmondása szerint évekkel ezelőtt volt viszonya a férfival, és miután Tápai Szabina tudomást szerzett kettejükről, nem verte ki a balhét, szemet hunyt férje félrelépése felett.

„Tudtam ki ő, tisztában voltam azzal is, hogy házas, és hogy akkor már megszületett a kisfia. Mégis belementem, mert nagyon tetszett, külsőre megtestesítette számomra a tökéletes férfit. Minden nő odavolt érte, és különlegesnek éreztem magam, hogy kellek neki”

- mesélte a Blikk-nek az eltitkolt szerető, aki még most sem szeretné, ha felfednék a kilétét, mert ma már ő is boldog házasságban él.

A hölgy azt állítja, hogy hónapokig járt össze Kucsera Gáborral, és többször le is buktak Szabina előtt, de az édesanya mindig bízott abban, hogy férje egyszer csak megunja ezt az életformát, és visszamegy a családjához.

„Abban az időben Gábor volt otthon a kisfiával, Szabina pedig visszament kézilabdázni. Jó apuka volt, imádta a gyerekét, de amikor a felesége hazaért, gyakran elindult az éjszakába, olyankor találkoztunk. Nagyon szórakoztató, humoros, sármos férfi, akinek nem lehet nemet mondani. Szabina hamar rájött, hogy a férjének viszonya van, többször látta az üzenetváltásainkat, hallott részleteket a telefonbeszélgetéseinkből, de aztán Gábor mindig megígérte, hogy mindent felszámol, a felesége pedig reménykedett. Szerintem Gábor igazán sosem akart megváltozni, még ha meg is próbálta”

Az eltitkolt szerető is később rájött, hogy a volt kajakozó még mellette is viszonyt ápol más nőkkel, így aztán véget vetett a közös dolgaiknak. A Blikk kereste ez ügyben Kucsera Gábort és Tápai Szabinát, de nem kívántak nyilatkozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás