promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett összemelegedett a jóképű fodrászával?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fagyosan kezdődő februárban egy kis melegséget hoz a szívbe, ahogy Köllő Babett kihívóan közeledett fodrászához. Mint megszelídített ifjú vad, úgy fényképezi magukat szerető közelségében a fiatal művészúr, aki felfrissítette a TV2 sztárjának frizuráját. 

Szerencsére már régen túl van az előző év végén elszenvedett gyomorrontásos/fertőzéses telelésén Köllő Babett. Sokak kedvenc színésznője és műsorvezetője az ázsiai kalandok óta már újra itthon van a családjával, és fotózásról fotózásra jár, hogy bizonyítsa: kívánatos párductestű asszonyként az ország legszexibb női között van. A 44 esztendős művésznő január eleje óta talán még látványosabban megfiatalodott, mint eddig bármikor. 

Az egykor a Kontrollban feltűnt, majd évekkel később Luxusfeleséggé avanzsált Babett láthatóan nemcsak reklámozza az influenszerként bemutatott termékeket, hanem okosan fel is használja azokat. A műsorvezetőként is egyre rutinosabbnak számító hölgyemény igencsak megnyomta a januárt Instagram profilján, amit természetesen a 250 ezer követője örömmel konstatálhat. Azonban a mai napon nemcsak őket, hanem kedvenc fodrászát is megörvendeztette egy enyhén félreérthető közös képpel.

Babett már máskor is hivatkozott a fővárosi Spirit Shape szalonra, ahol rendre Szűcs Krisztián keze közé dobja be magát egy-egy új hajköltemény kedvéért. A hairstylist pedig láthatóan örömmel dolgozik a híres vendége frizuráján, lévén önmagára is művészként tekint az Insta-profilja tanúsága szerint.

Szűcs Krisztián munkájának gyümölcsét a közelmúltban olyan híres magyar celebek élvezhették, mint Dombai Laura (influenszer), Lady Szomjas (influenszer) vagy Gresa Szonja (légiutas-kísérő).

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás