promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián és Zsuzsika csiki-csuki kapcsolatán röhög a fél ország
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét szakított Zámbó Krisztián és menyasszonya?

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika kapcsolata igazi érzelmi hullámvasút, annyiszor szakítottak és békültek már ki, hogy azt lassan már tényleg nehéz nyomon követni. Legutóbbi hírek szerint teljes volt köztük a boldogság és harmónia, már a családalapításon is gondolkoztak, de Zámbó Krisztián meglepő kijelentést tett kettejük kapcsolatáról.

Zámbó Krisztián egy félmeztelen képet posztolt magáról a Facebook-oldalán, mely mellé azt írta:

„Ez lesz a motivációm! Vissza szerzem! Bár fiatalabb nem leszek, de ez a cél.”

Az énekes feltehetően az izmosabb alakjára gondolt, hogy azt szeretné visszakapni, de a bejegyzés mellett más is kiderült. Zámbó Krisztiánt elárasztották a rajongói bíztató és motiváló üzenetekkel, az egyikük pedig azt is írta, hogy Zámbó Krisztián menyasszonya, Takács Zsuzsi majd biztos segíti ebben is az énekest és partnere lesz az életmódváltásban. Ekkor jött a sokk. Zámbó Krisztián ugyanis azt válaszolta a megjegyzésre, hogy már nincsenek együtt menyasszonyával.

A hír mindenkit meglepetésként ért. Azóta már a közös képeik is eltűntek a közösségi oldalaikról. Zámbó Krisztiánt megkereste a Blikk is a hír kapcsán, de nekik már azt felelte, újra minden rendben köztük párjával, és csupán néhány óra alatt, már rendezték is a konfliktust.

„Valóban volt egy kis zavar a kapcsolatunkban, de minden rendben van közöttünk”

 – jelentette ki Krisztián.

A páros viharos viszonya feltűnt a kommentelőknek is, és szinte már gúnyolódás tárgyai lettek emiatt. Zámbó Krisztián és Zsuzsika kapcsolata megihlette az internet népét, és efféle kommenteket kapnak folytonos csiki-csuki kapcsolatuk miatt:

„Még várhattak volna pár hetet, mert most a Szabi-Kucsi páros válása uralja a bulvárt. Nem volt túl jó az időzítés.”

„Bohócok”.

„Hányadjára már? Ha tényleg külön vannak, majd jön ismét pár hét múlva, hogy kibékültek és gyereket akarnak. Kb. mindig ugyanaz a forgatókönyv”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás