promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Madonna olyan rémisztően néz ki, hogy rajongói nem ismerték fel a Grammy-gálán
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő arca teljesen eltorzult.

Madonna is részt vett a 2023-as Grammy-díjátadón, ahol ő konferálta fel a színpadra Sam Smith-t. A 64 éves énekesnő külseje megdöbbentő látványt nyújtott, mely még a fanatikus rajongót is megijesztette – írja a New York Post.

Madonna ugyanis nem bír leállni a plasztikáztatással, és külseje már nyomokban sem emlékeztet az egykori önmagára. Arca teljesen eltorzult, feje lufihoz hasonlóan felfújódott, egyenesen ijesztő. A popdíva nem bírja elfogadni az idő múlását, és annyira görcsösen fiatalos külsőt akar, hogy közben nem veszi észre, hogy nevetség tárgya lett. Egy plasztikai sebész még korábban beszélt arról, hogy véleménye szerint ráncfelvarráson, arcfeltöltésen, orrműtéten, és botoxkezelésen biztosan átesett az énekesnő.

Madonnának esze ágában sincs visszavonulni, de új dalok helyett inkább a torz külsejével és botrányos viselkedésével hívja fel magára a figyelmet. Folyton meztelenkedik, kínosan erőlködik, és azzal akar szexinek látszani, hogy melleit és fenekét mutogatja a közösségi oldalain. A Twitteren rengetegen gúnyolódnak Madonna Grammy-gálás megjelenésén is, és efféle bejegyzések születtek róla.:

„Madonna kicsoda? Ez nem lehet ő. Vagy mégis?”

„Már nem is hasonlít önmagára. Ki volt az a nő ott? Annyira kínos.”

„Semmi oka nem volt rá, hogy ezt művelje magával. Méltósággal idősödött volna. Mindig is gyönyörű volt”– írták.

Ezekből a bejegyzésekből is látszik, hogy Madonna egyértelműen túltolja a plasztikáztatást, és lassan már nem is a dalai miatt beszélnek róla az emberek, hanem az eltorzult és felismerhetetlen külseje miatt. Vajon ő valóban szebbnek látja magát ezektől a beavatkozásoktól? Vagy csak elindult a lejtőn, és már nem bír megállni?

(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás