promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elítélték Árpa Attilát, börtönbe kerülhet a sztárproducer?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Árpa Attila tisztázta az őt ért vádakat, fellebbez az ítélet ellen.

Pár hónapja még azon izgulhatott Árpa Attila, hogy vajon ki lesz a párja A Nagy Ő-ben, most pedig valami teljesen más miatt lehetett egekben a vérnyomása, ugyanis a mai napon ítélet született a nagy port kavaró kábítószeres ügyével kapcsolatban. A rendőrség még 2019-ben razziázott a másodrendű vádlott sztárproducernél, aki a vádirat szerint 2018-tól kokainvásárló volt, és az ismerőseinek is kínálta a kábítószert.

A Fővárosi Főügyészség öt férfi ellen vádat emelt, szabadságvesztés büntetést indítványozott, de abból három személynél próbaidőre felfüggesztve. Az utóbbi csoportba tartozó, a bíróság által társtettesként elkövetett kábítószer birtoklásért bűnösnek ítélt Árpa Attila ezen kívül elvileg még 1,5 millió forintos pénzbüntetést is kapott – vagyis a hírességet drogbirtoklás miatt ítélték el, és nem kábítószer-kereskedelem miatt, a kettő között pedig hatalmas különbség van.

„Nagyon fontos leszögezni, hogy nem vagyok bűnös: felmentettek az eredeti vád alól, ami kábítószer-kereskedelem, és csak fogyasztásért, birtoklásért ítéltek el. Csak pénzbüntetést kaptam, tehát nem leszek büntetett előéletű. Nem vagyok drogkereskedő, ezt szeretném hangsúlyozni! Nem találtak nálunk kábítószert, a fogyasztást nem tagadtam, de Magyarországon ma a fogyasztás egyenlő a birtoklással. Az is csekély mennyiségű volt, nem Johnny Depp és Marilyn Manson-féle bulira kell gondolni”

mondta Árpa Attila.

Árpa Attiláék úgy döntöttek, hogy fellebbeznek a döntés ellen, vagyis még kérdéses, hogy mi lesz az ügy vége. Csekély, mondhatni nagyon minimális az esély arra, hogy ezek után a híresség börtönbe kerüljön (mivel viszonylag ritkán fordul elő, hogy súlyosbodik a későbbiekben az ítélet), így valószínűleg már nem kell annyira izgulnia, mint eddig.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás