promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tápai Szabina elfeledett fotói: a rózsaszín bugyi mindent visz
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori kézilabdázó mindig is bombaformában volt.

Váratlanul nagy port kavart Tápai Szabina és Kucsera Gábor napokban bejelentett válási híre. A sajtó és a közvélemény fokozott érdeklődése ugyanakkor érthető, hiszen két jól ismert egykori sztársportolóról van szó, bár korántsem nevezhetjük őket álompárnak.

A kajakos és a kézis 2013-ban házasodtak össze, és már három gyermekük is született. A pletykák szerint a nagyszülők mindkét oldalról megpróbálták összetartani a családot, ám az erőfeszítéseik sikertelennek bizonyultak.

„Volt megcsalás is”

– próbálta árnyalni Szabina a hátteret, de azóta már nemcsak a férj, hanem a feleség feltételezett hűtlenségéről is felröppentek pletykák. Állítólag a szőke szépség sem az a ma született bárány, aminek a közösségi bejegyzései alapján sejthetnénk, ám ezzel kapcsolatban senkinek nincs joga ítélkezni.

Inkább emlékezzünk azokra az időkre, amikor az elsősorban Fehérvár-játékosként ismert Szabina még hajadonként bolondította meg a férfiakat. A Képes Sport 12 évvel ezelőtt töltötte fel azt a videót, amelyen az akkor 25 éves szépség egy fotózáson szexizik, egyre őrjítőbb ruhákat és pózokat felvéve:

De megemlíthetnénk a szinte kereken 8 évvel ezelőtti fotósorozatát is, amelyet Puha Liza divatsminkes oldala közölt. Az akkor a Vasas kézilabdázójaként játszó, 29 éves Szabina másfél évvel a kisfiuk születése után vállalkozott egy fülledt fotósorozatra, és azon meglehetősen lenge öltözékben láthatjuk. Sok minden kiemelhetnénk, de az a pöttyös rózsaszín bugyi, és a kőkemény fenék mindent visz.

Fotókért KATT IDE!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás