promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mellbimbót villantott a világ legdögösebb modellje, Emily Ratajkowski egyszerűen ellenállhatatlan
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emily Ratajkowski teljes mellszélességgel állt bele a legújabb trendbe.

Nemcsak a világ egyik legkeresettebb topmodellje, hanem minden idők egyik legszebb, legkívánatosabb nője is a jelenleg 31 éves Emily Ratajkowski, akiért egyszerűen megőrülnek az emberek. A tökéletes teste, hatalmas mellei, gyönyörű arca miatt pillanatok alatt a férfiak kedvence lett, nem véletlenül van már lassan 30 millió követője Instagramon – ezzel a követőszámmal pedig az élbolyba tartozik a manökenek között.

Emily Ratajkowski éppen most válik a gyermeke édesapjától, de máris összehozták őt Pete Davidsonnal és Brad Pitt-tel. Persze egyik affér sem került hivatalosan megerősítésre, de az biztos, hogy most rengetegen versenyeznek a dögös híresség kegyeiért. Ő viszont nem biztos, hogy mostanában be akar pasizni, hiszen neveli a gyermekét, podcastet indított, írt egy könyvet, és persze folyamatosan modellkedik is, szóval elég elfoglalt.

Emily Ratajkowski a minap kifejezetten bevállalós kedvében volt, ugyanis a szabad mellbimbó trend/mozgalom keretein belül egy teljesen átlátszó Marc Jacobs ruhába bújt, és az egész világnak megmutatta a szabadon eresztett mellbimbóit – mondani sem kell, hogy a látványtól a fél internet elolvadt, hiszen szuperszexin nézett ki a bátor manöken.

Persze, aki ismeri Emily Ratajkowski munkásságát, az tudja, hogy ő már anyaszült meztelenül is pózolt, de persze nem az Instagramon, szóval ez a mellbimbó villantás is hatalmas haladásnak számít. A topmodell rajongói/hódolói imádják a bevállalós videót, amit alább lehet megtekinteni – persze csak saját felelősségre, mivel hiába engedi az Instagram, bizonyos szempontból akkor is felnőtteknek szánt tartalomról van szó:

[[kep]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás