promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emily Ratajkowski tangabugyiban riszálta híres körtefenekét, pár óra alatt kiakasztotta az Instagramot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emily Ratajkowski rajongóinak az újév elején sem kellett csalódniuk, hiszen ismét megvillantotta pikáns fotókon tökéletes alakját.

Az angol-amerikai színésznő és modell jelenleg 31 éves, azonban olyan patent formának örvend, mintha csupán 18 esztendős lenne. Vitathatatlanul az Instagram egyik legjelentősebb szenzációjáról és jelenségéről beszélünk, döbbenetes, de 29,7 millióan követik az oldalát, amelyen 1 217 bejegyzést tett közzé az évek során.

A modell egyébként bestseller író, de ne legyünk álszentek, világszerte nem másért, mint szemkápráztató alakjáért követik. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy formás idomaival - főleg a fenekével - vált ismertté, később azonban elkezdett életmóddal kapcsolatos tartalmakat is készíteni. 

2012-ben szerepelt először egy erotikus magazinban, hírneve azután pedig évről évre erőteljesebben kapott szárnyra. Színésznőként is megvillantotta már a tehetségét: szerepelt az iCarly sorozatban, illetve a 2014-es, széleskörben ismert Holtodiglan című David Fincher-filmben pedig Ben Affleck szeretőjét alakította. Pár kisebb sorozatban és filmben is láthattuk ezután, a főattrakciót azonban továbbra is Instagram fotói szolgáltatták.

Úgy tűnik, az újévet a trópusokon töltötte a celebritás, hiszen tegnap éjjel posztolt egy igencsak pikáns fotósorozatot, amelyben egyébként feltűnik egy eddig ismeretlen férfi is. Nem túlzás azt állítani, hogy sokan lettünk volna a pasas helyében.

A poszt alig egy nap leforgása alatt már 1,5 millió kedvelés fölött jár.

Jobb oldalt tudsz lapozni a tartalmak között, kellemes nézelődést kívánunk!

A modell egyébként előszeretettel posztol a feneke mellett a gyermekéről is, sőt, amint azt az alábbi videón láthatjuk, gyakran kombinálja is a kettőt. Emellett egy kutya is feltűnik, tehát az Instagram algoritmusát és a különböző célcsoportokat minden oldalról bombázza Ratajkowski.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás