promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tápai Szabina lebukott, megcsalta Kucsera Gábort, és most ártatlan áldozatnak állítja be magát?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Tápai Szabina pont annyira volt hűtlen, mint Kucsera Gábor.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina válása most a legérdekeltebb bulvártéma az országban. Szinte óránként újabb és újabb botrányos részletek kerülnek elő a két sportoló csődbe ment házasságáról, hogy ki csalt meg kit, és kivel.

Nem is olyan rég a Bors TikTok-videója alatt azt állította egy hölgy, hogy az ő barátnőjével csalta meg Kucsera Gábor a feleségét.

„Egy barátnőmmel is megcsalta, amikor még a kisfia kétéves volt. Ez körülbelül nyolc évvel ezelőtt történt. Húszéves gyönyörű naiv lány, akinek nem volt veszíteni valója. Nem értettem egyet, de a Kucsi kezdeményezett. Nem szabad ítélkezni, ha az etalon híresség fel akarna szedni, tízből kilenc nő bele menne”

Azóta még bonyolultabbá vált a válási történet, ugyanis egy másik kommentelő már azt mondta, hogy nemcsak Kucsera volt a ludas ebben az egészben, hiszen Tápai Szabina is megcsalta a férjét.

„Azért Szabina sem volt szent, ő is megcsalta a férjét”

Persze mindent lehet állítani, bizonyítani pedig senki sem tudja; úgy tűnik, most mindenki örül, hogy egy kicsit is belekontárkodhat egy botrányos celebválásba. Viszont ha tényleg igaz, amit a kommentelő állít, akkor Tápai Szabina csúnyán lebukott, hiszen miközben ártatlan áldozatként adja elő magát, valójában ő is pont olyan hűtlen volt, mint a férje.

A válás nagyon megrázta a sportolók szüleit, a történtek ellenére mégis próbálják támogatni Kucseráékat, és természetesen az unokákat is.

„Gábor szülei példás házasságban élnek, mindig kitartottak egymás mellett. Szerették volna, ha fiuk ezt a mintát követi.Saját lányukként szerették Szabinát, és úgy gondolták, ő a tökéletes választás Gábor számára. Amikor látták, hogy gondok vannak közöttük, összefogtak Szabina szüleivel, és együtt küzdöttek azért, hogy a gyerekeik ne váljanak el. Többször is leültek a fiukkal beszélni, kérték, hogy ne járjon annyit bulizni és ne keveredjen kalandokba. Győzködték, hogy a család mindennél fontosabb, ne dobjon el mindent”

- nyilatkozott a Blikk-nek egy közeli ismerős.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás