promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A 18 éves unokahúgom állandóan bugyiban mászkál előttem” – panaszkodik egy férfi, és igaza van
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy bizonyos életkor után meg kellene jelennie a szégyenlősségnek.

Ha a családtagok egymás előtt ledér öltözékben, netán meztelenül mutatkoznak, abban elvileg nincs kivetnivaló. Feltéve, ha még nem értek el egy bizonyos életkort, hiszen a tinédzsereknél is lassan ki szokott alakulni egyfajta szemérem, általában elérkezik az az idő, amikor tudatosan kezdik védeni a privát szférájukat.

Nincs ez így annak a férfinak a famíliájában, aki nemrég a New York Post weboldalán panaszkodta ki magát. A gondja látszólag triviális, ám mégsem az, sőt ha jobban belegondolunk, eléggé kellemetlen szituációba csöppent.

„A 18 éves unokahúgom állandóan bugyiban mászkál előttem. Az utóbbi 2-3 éve teszi ezt, ráadásul akkor sem szégyelli magát, ha szerelő érkezik hozzánk, vagy takarító, esetleg küldeményt kell átvennie. Ez számomra visszataszító. Beszéltem a testvéremmel, vagyis az apjával, de ő sem csinál nagy ügyet az egészből”

– sopánkodott az érintett férfi. A lánnyal egyelőre nem beszélgetett el erről komolyan, így az talán nem is sejti, hogy ez mennyire kellemetlen a nagybátyja számára. Ráadásul a felelőtlen tini könnyen megütheti a bokáját, hiszen ha bugyiban mutatkozik egy idegen előtt, akkor az felhívásnak érezheti keringőre, és csúnya dolog lehet a vége.

Mit mond erre a szakember? Természetesen azt, hogy fel kell hívni az unokahúg figyelmét arra, hogy a félpucéron flangálás nemcsak veszélyes, de magas fokú tiszteletlenség is az idegenekkel – sőt 18 évesen már a távolabbi rokonokkal – szemben is.

A kényes témához egyébként rengeteg hozzászólás érkezett a lap weboldalán, és a legtöbben persze megértően viszonyulnak a nagybácsi problémájához. Akadt olyan is, aki képzeletbeli fricskát adott a felelőtlen apának:

„Vajon az apa ebben miért nem talál semmi kivetnivalót? Szerintem ő is segítségre és eligazításra szorul. De az is lehet, hogy nem mer szólni, nehogy a lánya zaklatásnak fogja fel a dolgot.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás