promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexszel kellene törlesztenie az elmaradt albérleti díjat, vonakodik megtenni a srác
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori főbérlője ráadásul hármasban akar hancúrozni.

Az albérleti díjak emelkedése nemcsak Magyarországon, de a világ többi táján is sokaknak jelent komoly problémát. Bár most talán éppen megfordulóban van a trend, vagy legalábbis elkezdtek stagnálni a díjak, aki nem engedhet meg magának egy saját házat, lakást, annak már ez a szint is jelentős fejfájást okoz.

Pórul járt az a brit srác is, aki hosszas huzavona és ígérgetés után végül úgy távozott az albérletéből, hogy adósság maradt utána. Nem is kevés, 12 ezer angol font, ami barátok közt is csaknem 5,3 millió forintot jelent – de hol marad ilyen esetben a barátság?

Az egykori főbérlő asszonya azonban kitalálta, mit kellene tenniük, hogy legalább részben törlessze az elmaradását, amíg nagyobb pénzösszeghez jut. A nőnek az a furmányos terv született meg a fejében, hogy a srác rendszeresen szexszel fizessen neki, különben az egész tartozást átadja a behajtóknak.

A heti egyszeri alkalom persze nem tűnik soknak, de ez mindenképpen az emberi szabadság megsértésének számít, még akkor is, ha a főbérlő a leggyönyörűbb nő volna a világon. A sértett ex-albérlő nem is ment bele az alkuba, inkább a világ elé tárta a gondját a Daily Star újság hasábjain.

„Azt mondta, hogy beugorhatok hozzá péntek esténként, hogy felvidítsam. Kedvelem őt, de nem ilyen módon, ezért most sarokba szorítva érzem magam”

– mesélte a srác, aki 2018-ban költözött be a házba, de akkor még jól keresett, a bajok tehát csak később kezdődtek. DJ-ként dolgozott klubokban, italok, nők, dizájner ruhák, drága kocsik égették el a pénzét.

Aztán kitört a koronavírus-járvány, és a jó időknek egy csapásra vége szakadt számára. A főbérlőjének felajánlotta, hogy rendbe rakja a kertjét, vagy kifesti a házát, de a nő inkább szexre vágyik, amibe ráadásul a saját nővérét is be akarja vonni, hogy hármasban hancúrozzanak. Mit lehet erre mondani? A megkérdezett tanácsadó szerint a férfi dolgozzon ki konkrét törlesztési tervet, és eszébe ne jusson kéretlen kapcsolatokba bonyolódni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás