promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Esténként két-három menetben is benne volna a feleségem” – panaszkodik egy sajnálni való férj
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mi lehet a megoldás az eltérő libidóra?

Vajon hány férfi fordulna segítségért amiatt, mert a felesége túl gyakran akar szexelni? Léteznek ilyen csodabogarak, valószínűleg többen is, mint sejtenénk, mert egy házasságot valóságos pokollá tud tenni, ha a felek merőben eltérő libidóval rendelkeznek.

Ez a gond nyomasztja azt a brit férjet is, aki a Daily Star újság hasábjain kért tanácsot egy szakembertől. Másnak talán álomszerű, számára viszont rémálom, hogy a neje kielégíthetetlen szexuális étvággyal rendelkezik, és erre önmaga képtelen megoldást találni. Már csak az a kérdés, miért nem derült fény erre a házasságkötés előtt?

„A feleségem sokkal több szexet igényel, mint amit én nyújtani tudok neki. Esténként akár két-három menetben is benne volna, de képtelen vagyok lépést tartani vele. Már azt se bánnám, ha szeretőt tartana… Esetleg javasoljam neki, hogy szerezzen egy barátot, aki leveszi rólam ezt a terhet?

– kérdezte teljesen komolyan a valóban elkeseredettnek tűnő férfi. A gondja elsősorban abból ered, hogy nagyon sokat dolgozik, a munkája pedig fárasztó és piszkos. Alig várja, hogy otthon ledobhassa a ruháit, és bebújjon a fürdőkádba.

Aztán pedig teázik egyet, és viszonylag korán lefekszik, ami viszont a feleségét igencsak frusztrálja. Könnyű neki, hiszen háziasszonyként tevékenykedik, a gyerkőceik nevelése a legfőbb feladata, esténként pedig a férjével akar a lehető legtöbbet foglalkozni.

A megkérdezett újság tanácsadója szerint hiba lenne szeretőt keresni a fehérmájú asszonykának, hiszen azzal a féltékenységet és a haragot is behozná a kapcsolatukba. Ehelyett nyugodtan meg kellene beszélnie a feleségével, hogy éjszakánként ő inkább aludni szeretne a munkája miatt, a szexet pedig tolják át nappalra, akár úgy is, hogy a gyerekeket átviszik addig rokonokhoz. Megoldás lehet néhány szexuális játékszer beszerzése is a nő számára, aki így egyedül is csillapíthatná a vágyait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás