promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idősebb, gáláns férfi pénzért tart fiatal szeretőt – egy nő beszámolt róla, hogyan zajlik az üzletkötés és az első együttlét
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sugar daddy kifejezés és szerep már Magyarországon sem ismeretlen.

Az angolban sugar daddy névvel illetik (ez nem azonos a cukrosbácsival) azt a jellemzően idősebb, jómódú férfit, aki anyagi támogatást nyújt egy fiatalabb lánynak (ő a sugar baby) szexért, társaságért cserébe.

Az ilyen érdekkapcsolatokat a társadalom többsége elítéli, már csak azért is, mert a „szponzoráló” úriember a legtöbb esetben nős, családos. Pár éve Magyarországon is elindult egy ilyen közvetítéssel foglalkozó weboldal, és óriási botrányt okozott.

Nyugat-Európában és az USA-ban az a leggyakoribb, hogy a lényegében áldozatnak tekinthető lány a tanulmányai finanszírozása miatt vállalja az alkalmi szerető szerepét. A szex egyébként nem olyan gyakori az ilyen kapcsolatokban, mint azt gondolnánk, a havi 3-4 alkalom általánosnak tekinthető.

A Bustle.com hölgy cikkírója az egyik nőismerősét hozta fel példaként, akinek hetente egyszer kellett találkoznia a sugar daddy-jével, és ezért havonta 2800 dollárt kapott, vagyis mai áron több mint egymillió forintot, ami bőségesen elég volt a megélhetése fedezésére.

Az újságírónő is próbára tette magát a cikk kedvéért, és 2 órával azután, hogy regisztrált egy ilyen oldalra, máris kivetette rá a hálóját egy RJ becenevű fickó. Egy jónevű étterembe beszéltek meg találkozót, pedig a férfi csupán háromhavonta jár üzleti ügyben Bostonba, ahol az ál-sugar baby várt rá.

RJ saját apartmannal rendelkezik a városban, és a leírása szerint egy jó kislányt keresett rossz magaviselettel. Csak a személyes találkozón derült ki, hogy az újságíró afroamerikai, ami egyértelmű csalódást jelentett a férfi számára, hiszen kifejezetten a fehér nőket kedveli.

Mindenesetre tisztázták a feltételeket, RJ határozottan közölte, hogy csak akkor fizet az egyes találkozások után, ha a nő lefekszik vele. Ekkor már nyilvánvaló volt, hogy ebben a sugar daddy/sugar baby viszonyban egyértelműen a férfi a domináns fél, a gyengébbik nem csupán az örömszerzés eszközeként szerepel.

„Feljönnél a lakásomba egy italra? Csodálatos a kilátás a vízre, van egy rakás rozém, és a lepedők is nagyon puhák”

– próbálta RJ rávezetni a nőt, hogy éppen mit szeretne, ebből pedig az derült ki, hogy az ilyen férfiak nem kedvelik a prostituáltak rideg világát, hanem szeretnek némi érzelmet, romantikát csempészni a szexkalandjaikba.

„A pénz egyik felét most szeretném, a másikat utána. Kondomot kell használnod, és nem akarok anális közösülést. Ha meg akarsz kötözni, ahhoz az előzetes beleegyezésemet kell kérned. Ha azt mondom, hogy túl durva vagy, akkor meg kell állnod”

– lepte meg részletes követelésekkel az újságírónő a férfit, aki belement a feltételekbe. A hölgy pedig állta a szavát, lefeküdt vele, amiért 800 dollárt kapott, és RJ tényleg csak az elején volt vele kicsit durvább. Meglepő, hogy a nő megtette ezt, de éppen ettől vált különlegessé és hitelessé a cikk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás