promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sarka Kata dögös MILF-ként mutogatja szilikonmelleit az edzőteremben
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A leghíresebb üzletasszony mellbősége minden eddiginél nagyobb lett, az általa posztolt fényképhez ugyan nem írt erre vonatkozó információt. A korábban magából már sokat mutató modell és üzletasszony mindig is sokat bízott a képzeletre, ám van az a ruhaviselet, amelyhez nem kell túl sok fantázia.

Mint egy izgalmas felnőttfilm főszereplője, úgy izgatja az ember képzelőerejét a háromgyerekes sztáranyuka, Sarka Kata. Az új év elejét is egy egzotikus paradicsomban töltő hölgyemény immár itthonról influenszerkedik. Hajdú Péter korábbi felesége gyakran posztolgat az életéből finom, olykor igencsak szexuális töltetű képeket a közösségi médiában. Sarka javára irandó, hogy számottevő alkalommal már-már művészi értékű fényképeket mutat be a nagyérdeműnek. 

Azonban ma inkább a saját erősségeire koncentrált, már ami a testi adottságait illeti. A harminchat esztendős szépség ugyanis a konditeremben ülve sem feledkezett meg népes rajongótáboráról, és büszkén mutatta meg fiatalosan kisportolt testét, valamint a csodálatos melleit, amelyet már több esetben is megcsodálhattunk férfimagazinban, TV-műsorokban. 

Az edzésen készült kép IDEkattintva érhető el Kata Insta-sztorijában, de már csak rövid ideig.

Hősnőnk sosem tagadta, hogy már Hajdú Péter feleségeként komoly plasztikai műtéteket hajtottak végre rajta, ám talán ezért vajmi kevesen fogjuk őt megvetni. A kisportolt testű MILF garantáltan beindítja minden egészséges érzelmű férfiember szexuális étvágyát. Legutóbb éppen egy színes kis összeállítással emlékeztünk meg Sarka Katáról, amikor a születésnapja környékén kedveskedtünk vele az olvasóinknak. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás