promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztiánt porig alázták, még sose szóltak be ilyen durván Jimmy fiának
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabyest G.w.M után most Zámbó Krisztiánba állt bele, ráadásul elég keményen.

Nemrég hatalmas botrány kerekedett Szabyest körül, mikor állítólag rohadványnak nevezte G.w.M zenéit. A rapper természetesen nem bírta szó nélkül hagyni a mondhatni semmiből jött támadást, és az arany-, illetve platinalemezeivel próbálta jobb belátásra téríteni az énekest, akinek végül nyilvánosan kellett bocsánatot kérnie tőle, miután kiderült, hogy a híresztelésekkel ellentétben G.w.M nem hazudott ezekről az elismerésekről.

Úgy tűnik, hogy Szabyest vagy nem tanult az esetből, vagy csak esetleg élvezi, hogy a balhé után ennyien figyelnek rá, és szeretne még több figyelmet, ugyanis most Zámbó Jimmy fiába, Zámbó Krisztiánba állt bele, ráadásul elég keményen. Valaki azt kérdezte Szabyesttől, hogy vajon miért van még mindig az X-Faktorban Gáspár Laci (akivel szintén összerúgta a port az énekes), amire így válaszolt:

„Akár Zámbó Krisztiánt is belehetne ültetni, mert Ő Jimmy fia és örökölte a tehetségét :D habár ebből sokat nála se láttunk, mert több, mint 10 éve vergődik az édesapja emlékével a médiában, de saját egyénisége azóta nem alakult ki. Ez az ember egy gumi szerelőműhelybe vagy egy kocsma pultjába is kevés lenne, mégis azt látod, hogy Zámbó Krisztián a téma. Édesapja slágerdalait tartalmatlan videoklipekkel tiporja el.”

Elég durva szavak ezek Szabyesttől, hiszen nemcsak Zámbó Krisztián tehetségét kérdőjelezte meg, de azt is, hogy egyáltalán miért lett híres, miért van a köztudatban. Ez a beszólás-sorozat is olyan, mintha a semmiből jött volna, hiszen Jimmy fiát ő maga hozta szóba, és elég érzékeny helyen támadta be őt – Zámbó Krisztián szinte rögtön reagált a bizonyos szempontból egészen megalázó írásra:

„Ki ez a fiú egyáltalán? Mit csinál? Csak beült az Instagram elé írogatni. Hol lesz ő három év múlva? Hány éves most? 30? Mondhatom, felnőtt férfiként viselkedik! Szítani akarja a tüzet, de kicsi hozzá a lángja. Tanult ő valamit? Van diplomája? Lelkész? Értelmes, amit tesz? Ez a fiú haszontalan tagja a magyar társadalomnak! Sem az én számomra, sem más számára nem hasznos! Valami komplexusa lehet, vagy talán csak így akar követőket szerezni. Csináljon inkább valami értelmeset!”

Egyelőre nem lehet tudni, hogy vajon lesz-e folytatása a balhénak, de az biztos, hogy elég kellemetlen az egész szituáció, és nem jókor jött ez Zámbó Krisztiánnak, hiszen nemrég jelent meg az édesapjáról szóló sorozat, ami nagy hatással volt rá:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás