promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg és Meghan Markle életveszélybe kerültek a randijukon
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceg felidézte, hogy mi történt éjszaka a sátorban.

Alaposan megbolygatta az állóvizet Harry herceg nem olyan rég megjelent életrajzi könyve. Így már érhető, hogy a Harry & Meghan című Netflix sorozat miért volt ennyire száraz, valamint visszafogott. Mondhatjuk úgy is, hogy a széria afféle előétel volt a főfogás előtt, mivel III. Károly fia a könyvvel akart nagyot robbantani.

A Tartalék tényleg elképesztően bevállalós, és jelenleg szinte mindenki erről beszél az Egyesült Királyságban. Harry herceg művét csak az első nap során 1,4 millióan vásárolták meg, így Nagy-Britannia leggyorsabban fogyó nem fikciós műve lett. A Harry Potter hetedik részét alapból se tudta volna megdönteni, amiből 2,65 millió példány kelt el az első nap.

Harry herceg életrajza tényleg mindenről igyekszik lerántani a leplet, így még azt is bevallja III. Károly fia, hogyan veszítette el a szüzességét egy kocsma mögötti réten, de arról az érzésről is beszél, amikor felszívta élete első kokaincsíkját.

A botránykönyv arról is részletesen beszámol, amikor Meghan Markle és Harry még ismerkedős fázisban voltak. Elképesztő, de még csak a harmadik randevújuknál tartottak, amikor életveszélybe kerültek.

A Cosmopilitan idézi fel, hogy a páros akkor Botswanába utazott egy ötnapos kikapcsolódásra. Az egyik éjszaka egy elefánt közelített a sátrukhoz, de hála égnek nem támadta meg őket. Meghan Markle viszont halálra rémült, és az egészre rátett egy lapáttal egy oroszlán üvöltése a közelben.

III. Károly fia elővette a romantikus énjét, és ezt mondta:

„Bízz bennem! Én megvédelek most is és mindörökké. Mindentől”.

Valószínűleg akkor Meghan hasában tényleg pillangók repdeshettek, és Harry meg tudta őt nyugtatni. Harry herceg szívéhez azért is áll közel Botswana, mivel sokszor menekült el ide a világ elől, miután az édesanyja, Diana hercegné meghalt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás