promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Való Világ: Alekosz becserkészte a dögös vörös tanárnőt, hogy meglegyen a kettes
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mostani évadban VV Melina hajtott nagyon, hogy ne tűnjön olyan butának.

Elképesztő belegondolni, de már a Való Világ 11-ik évadánál tartunk, ráadásul annak is eltelt a fele. Valakit nyolc ember választ el attól, hogy megnyerje a 36 millió forintot. A nézők ízlésén elég nehéz kiigazodni, ami folyamatosan változik. Aki az egyik nap kedvenc volt, azt lehet a következő nap már utálják is a botlása miatt, vagy mert éppen kimutatta a foga fehérjét.

Az RTL luxusbörtönében kezdetét vette az interaktív hét, vagyis innentől a nézők irányítják a játékosokat. VV Ákos alaposan rátapintott a lényegre, hogy olyan lesz az egész, mintha a The Sims című játékban lennének, és tényleg van benne valami.

A nézők például az első feladatot rögtön VV Melinának adták ki, hogy menjen, és alaposan mosogasson el mindent. A lány nem értettem, hogy miért nem olyan kapta ezt, aki semmit se szokott takarítani a villában, de hát a rajongók így döntöttek.

A Való Világ közönsége tényleg alaposan felforgatta az állóvizet, mivel megszavazták, hogy VV Barna és VV Reni töltsenek el egy kis időt a nyugiszobában kettesben. Bár megfogadták, hogy nem lesz köztük szex, de azért egy kis beszélgetés után rögtön beindult náluk a kémia. Tudjuk jól, hogy a nézők ezt is akarták elérni.

Aztán újra megérkezett a dráma valamint a feszültség az RTL luxusbörtönébe, mivel a játékosok azt a feladatot kapták, hogy válasszák ki azt a személyt, akit nem akarnák már tovább bent látni. VV Melina meglehetősen sok szavazatot kapott, és némelyik indoklás hallatán ledermedt a hallgatóság. 

Most azonban visszamegyünk a múltba, amikor még Alekosz volt mindenki nagy kedvence. A legtöbb néző szerint a Való Világ történetében a negyedik volt a legjobb évad, és ennek sokszor elő is szokták venni a jeleneteit.

Most egy olyan felvételt mutattak be TikTokon, amikor Alekosz mindent beleadott, hogy megszerezze a kettest, még a tanárnőt is elkezdte megszórni bókokkal. Ezt a stílust Alekosz a mai napig nem tudta háttérbe szorítani. 

A Való Világ 11-ben is vissza kellett ülniük a játékosoknak az iskolapadba. VV Melina gyakorlatilag magába is zuhant, amikor nem sikerült a záróvizsgája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás