promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó nem bírta tovább, nagy döntést hozott az életében
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó végleges döntést hozott.

Nádai Anikó a szülése után viszonylag hamar visszatért a munkához, a Való Világ 11. évadának műsorvezetőjeként tért vissza a képernyőre, de aztán hamar rá is jött, hogy a kisfiának még nagy szüksége van rá, ezért otthagyta a valóságshowt.

Anikó a családi élete miatt döntött úgy, hogy egy időre még visszavonul a munkától, helyét pedig Schumacher Vanda vette át a VV-ben.

Most azonban váratlan hírről számolt be közösségi oldalán az RTL, úgy tűnik, Anikó nem bírta tovább munka nélkül, ugyanis visszatér a Reggeli című műsorba. Anikót már a január 26-i, csütörtöki adásban láthatjuk viszont, aminek valószínűleg nem csak a stúdió és Anikó, de nagyon sok tv-néző is örül.

Persze a kommentszekcióban ismét megy az ekézés, egyesek szerint elég fura, hogy Anikó másfél hónapja még annyira ott akarta hagyni a munkát a párja és a fiai miatt, most pedig hirtelen ismét a munka mellett döntött.

„Az érdekes, azért hagyta ott a VV-t, mert a család fontosabb gyerek stb, eddig tartott, elég hamar ráunt”

„Nem sokáig bírta szereplés nélkül úgy látszik a reggeli órák nem annyira fontosak a baba szempontjából”

Vannak, akik azt gondolják, hogy Anikó nem is a családja miatt hagyta ott a Való Világot, hanem már túl sok volt neki, ami a produkcióban zajlik. Akik követik még a valóságshowt, észrevehették, hogy ma már semmi másról nem szól, csak a trágárságról, a szexualitásról, és a botrányokról. Sokan nem is értik, hogy lehet egy ilyen műsornak nevezett minősíthetetlen dolog az RTL Magyarország képernyőjén, és talán Nádai Anikó sem akarta már magát minősíteni azzal, hogy a nevét és az arcát adta ehhez az egészhez.

[[k]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás