promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült az igazság: Nádai Anikó ezért lépett ki a Való Világból, most mindent tisztázott
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nézőket szinte sokkolta a hír, hogy Nádai Anikó hirtelen otthagyta a Való Világot, de most elmondta, hogy valójában miért döntött így.

Nádai Anikót a Való Világ 4. szériájában ismerhettük meg még játékosként, majd pár évvel később már ő vezette a műsort, szóval szép karriert épített magának. A valóságshow 11. évadát is ő vezette Puskás-Dallos Petivel, de múlt pénteken elköszönt a nézőktől, ez pedig sokakat meglepett, hiszen még javában tart a műsor. Egyesek egyből belső konfliktusra gyanakodtak, de kiderült, hogy egyáltalán nem erről van szó.

Nádai Anikó már a búcsúbeszédében is elmondta, hogy a gyerekei miatt lép ki a Való Világból, hiszen mindössze 4 hónapos a legkisebb, de nem mindenki hitt neki. A híresség most tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta a Fókuszban, hogy valóban ez az igazság, hiszen nagyon nehéz összeegyeztetni a műsorvezetői, illetve az anyai teendőket, ezért hozta meg ezt a nehéz döntést.

„A kisfiam még nagyon picike, négy hónapos, anyatejes. Ezt tényleg kilogisztikázni folyamatosan, hogy hazaértem éjszaka, otthon hagyni, Peti volt otthon a picivel... Persze, szuperül megoldotta. Meg hát ott van a nagy fiam, aki meg iskolás. Tanultunk a témazárókra, tollbamondást írtunk, és akkor hirtelen már itt is voltam... Őt is nagyon megviselte ez, hogy például este már nem én fektettem le”

mondta Nádai Anikó, aki megígérte, hogy a későbbi Való Világ évadokban majd visszatér.

Nádai Anikót amúgy Schumacher Vanda váltotta, aki persze nagyon izgult a felkérés miatt, de egyben örült is neki, hiszen annyi jó dolog történt vele idén, hogy szerinte ez az ő éve – őt VV Merci váltotta a BeleValóVilág műsorvezetőjeként, így egyelőre úgy néz ki, hogy ez lesz a VV11 végleges csapata.

Itt lehet megnézni Nádai Anikó riportját a Fókuszban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás