promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palcsó Brigi 57 évesen is bombázó, el sem hiszed, hogy már ennyi idős a hajdani bemondó
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

1989 óta szerepel a magyar közönség előtt.

Palcsó Brigitta nevét a rendszerváltás környékén ismerhette meg a hazai közönség. 1989-ben kezdett el dolgozni a Magyar Televíziónál, mégpedig bemondóként, és akkor még aligha sejthette, hogy ez a szakma milyen hirtelen el fog tűnni a médiából.

De a barna hajú szépség utána is megtalálta a helyét műsorvezetőként, és jelenleg is televíziózik, sőt könyvírásba is vágta a fejszéjét. Hihetetlen, hogy már 57 éves, egészen fantasztikusan néz ki a legfrissebb fotóin is.

Aki keresi, az már Zalatnai Brigittaként tegye, ugyanis visszavette a leánykori nevét, bár sokaknak örökre Palcsó marad. Az viszont az első férje neve, akihez 20 esztendősen ment hozzá, és a párja kifejezetten ragaszkodott a cseréhez.

Brigi második férje, ifjabb Knézy Jenő már sokkal ismertebb lehet a közönség számára, de ez a frigy sem tartott örökké, és 40 évesen a műsorvezető-könyvszerző „visszatért önmagához”, azóta ismét Zalatnaiként mutatkozik be.

Az idő múlása ellen nem sokat tesz azon kívül, hogy igyekszik egészségesen táplálkozni, sokat sportol, illetve néha egyhetes tisztítókúrával sanyargatja magát. Nem titkolja, hogy imádja a bort, ez a szenvedélye még a nagyszüleitől öröklődött rá.

Brigi a magánéletét – talán okulva a nyilvánosság káros hatásaiból – ma már nagyon óvja, jó pár éve annyit lehetett tudni, hogy egy nem szakmabeli férfival, üzletemberrel jár. A harmadik férjhez menéstől sem ódzkodik, annyi azonban biztos, hogy emiatt sohasem vállalkozna többé névváltoztatásra. Ezeken a friss képeken egy rendezvényen látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás