promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel a nővel bújik ágyba a világ legöregebb és egyik leggazdagabb sajtómágnása
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ausztrál származású milliárdos fél éve vált el.

Rupert Murdoch nevét talán nem sokan ismerik, pedig az ausztrál származású amerikai milliárdos az egyik leggazdagabb sajtómágnás a világon, és ezáltal jelentős hatással van a globális közvélemény formálására.

A News Corp vállalat tulajdonosaként több száz helyi, országos és nemzetközi újságot birtokol, köztük olyan nagyágyúkat, mint a Sun, a Times, a Wall Street Journal és a New York Post. Murdoch márciusban már a 92. születésnapját fogja ünnepelni, de esze ágában sincs megállni vagy legalább lassítani.

2016-ban azzal került be a hírekbe, hogy bejelentette eljegyzését az akkor 59 esztendős egykori modell Jerry Hall-lal, akit aztán Londonban feleségül is vett. A frigynek ebben a korban talán már valóban holtomiglan-holtodiglan kellett volna tartania, ám 2022 júliusában a házaspár a válás mellett döntött.

Murdoch magánya azonban nem tartott sokáig, hiszen máris egy új nőt láttak az oldalán felbukkanni, együtt lubickoltak a kellemesan meleg tengerben Barbadoson. Tiszteletreméltó, hogy az Ann-Lesley Smith nevű hölgy „csupán” 25 évvel fiatalabb a milliárdosnál, vagyis éppúgy a hatvanas korosztályt képviseli, mint az exfeleség, vagyis Murdoch nem egy szemtelenül fiatal cicababát választott élete alkonyára.

Ann-Lesley Smith a tengerparton mindent megmutatott magából, amit egy korosodó nő megmutathat, és a fekete bikinijében sem kellett szégyenkeznie. A párja viszont aligha fogja ismét azt a hibát elkövetni, hogy újranősül, hiszen az eddigi válásaiból sem jött ki túl előnyösen.

Tavaly Jerry Hall 6 év házasságot követően több millió fontos vagyonkával, egy 11 millió fontos Oxfordshire házzal, valamint egy dél-franciaországi villával vigasztalódhatott. Murdoch 21,7 milliárd dollárra becsült vagyonához képest mindez persze aprópénz, vagyis nem kell attól tartani, hogy az utcára kerül.

Fotók: Profimedia (Ann-Lesley Smith)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás