promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A főnökkel lefeküdni nem feltétlenül jó ötlet, de néhány nő most elárulta, miért tette meg
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A munkahelyi intim viszonyok ritkán vezetnek jóra.

Házinyúlra nem lövünk – tartja a mondás, ami arra is utalhat, hogy például a munkahelyen sem ajánlott intim kapcsolatokba bonyolódni. Ennek pedig az egyik pikánsabb változata az, amikor valaki nem a kollégájával, hanem egyenesen a főnökével szűri össze a levet.

Az efféle afférok tanúságairól nemrég néhány hölgy vallott egy brit női magazinnak. A 31 éves Marcy például elárulta, hogy már az első találkozásnál megvolt a főnökével a kémia. A felvételi beszélgetésen folyamatosan flörtöltek, utána pedig a férfi megadta neki a személyes mobilszámát is.

„Két hónapja dolgoztam az asszisztenseként, amikor egy bárban kötöttünk ki. Iszogattunk, aztán csókolózni kezdtünk, vagyis hivatalosan is viszonyunk alakult ki. Eddig mindenki előtt titokban tudtuk tartani, bár a szüleimnek már bemutattam őt. Azt hiszem, egyszer majd össze is fogunk házasodni”

– árulta el Marcy, akinek a szavaiból kiderül, hogy a főnöke facér, tehát nem egy házasságot bombázott szét a munkahelyi titkos kapcsolat. Hasonló helyzetbe keveredett a 29 éves Liz is, de anélkül, hogy szerelmes lett volna főnökébe:

„A karácsonyi bulin rettentően berúgtam, és az éjszakát a főnököm ágyában töltöttem. Másnap reggel mindketten óriási zavarban voltunk, mert nem tápláltunk egymás iránt különösebb érzéseket. Én attól rettegtem, nehogy kirúgjon, ő meg attól félt, hogy elmondom másoknak. Jó néhány hónap eltelt, mire végre lenyugodtunk. Hamarosan jön az újabb karácsonyi parti, de el se megyek rá.”

A 33 éves Michelle ezzel szemben egy tapasztalt csábító hálójába került, és vonzó nőként persze nem tudta elkerülni a számára felállított csapdát. Így számolt be róla:

„A főnököm egy közismert nőcsábász. Az irodában az a pletyka járja róla, hogy már legalább öt alkalmazottjával lefeküdt. Nagyon jó pasi, ezért nekem sem volt ellenemre a dolog. Tudtam, hogy egyszeri alkalom lesz, és nem alakul ki belőle semmi komoly. Tényleg egyéjszakás kaland lett, bár furcsa, hogy egy olyan személlyel, akit azóta is nap mint nap látok.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás