promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: meg tudod mondani, hogy melyik márka logója van a képen? Ne hidd, hogy egyszerű dolgod lesz!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenhol ezeket a logókat látjuk, de vajon felirat nélkül is meg tudjuk mondani, hogy melyik márkához tartoznak?

Rengeteg olyan márka van, ami egészen ikonikus logóval rendelkezik, és bárhol is látjuk meg, biztos, hogy az adott márka jut eszünkbe. Persze időnként előfordul, hogy arculatot váltanak a nagyobb vállalatok, cégek, márkák, de ami igazán ikonikus, az sosem változik meg igazán, maximum csak átalakul egy kicsit, hogy jobban illeszkedjen a modernebb emberek ízléséhez.

Van, hogy egészen zseniális logót kapnak egyes márkák, hiszen esetenként csupán pár vonallal, betűvel, vagy apró motívummal is képesek elérni a tehetséges tervezők, hogy egyből a kívánt hatást váltsák ki az emberekből, és az alkotásuk örökre összefonódjon az adott márkával – valóban nagyon fontos, hogy egy igazán jó, könnyen felismerhető logót kapjanak a márkák.

Minden egyes nap szembejönnek velünk a különböző logók, de vajon képes lennél felirat nélkül is megmondani, hogy melyik márkához tartoznak?

Ha érdekel a válasz, akkor töltsd ki az alábbi izgalmas, képes logókvízünket, amiben 10 logóról kell megmondanod, hogy melyik márkához tartozik. Elsőre biztos, hogy egyszerűnek tűnik a dolog, de könnyen lehet, hogy kifog rajtad:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás