promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Péniszt villantott a Télapu sztárja, Pamela Andersont teljesen lesokkolta a látvány
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pamela Anderson lerántotta a leplet Tim Allenről, aki tagadja a vádakat.

A jelenleg 69 éves Tim Allen Amerika egyik legnagyobb sztárjának számít, hiszen hatalmas sikert aratott a Télapu-szériával, ráadásul még ő kölcsönzi Buzz Lightyear eredeti hangját is a Toy Story filmekben. Tavaly a Disney+-os Télapuk című sorozattal okozott vidám perceket a közönségnek, de úgy tűnik, hogy nem éppen problémamentes vele együtt dolgozni – legalábbis, ha igazak a pletykák.

Nemrég Pamela Anderson rántotta le a leplet Tim Allenről, ugyanis az egykori Playmate elárulta, hogy a színész a Házi barkács című sorozat forgatásán még 1991-ben szándékosan szétnyitotta előtte a köntösét, alatta pedig teljesen meztelen volt – az egészen sokkoló péniszvillantás után pedig állítólag csak annyit mondott, hogy mivel ő is látta már pucéran a modellt, ez így igazságos.

Természetesen sokan felháborodtak az eset hallatán, hiszen a rajongók sosem nézték volna ki a Télapu sztárjából, hogy ilyesmit csinálna. Tim Allen azonnal reagált Pamela Anderson vádjaira, és elmondta, hogy ez nem történt meg, sosem tenne ilyet – de a modell szerint valóban villantott a színész, akire egyáltalán nem haragszik, viszont tudja, hogy nem szabadott volna ilyesminek megtörténnie.

Ezek után nehéz eldönteni, hogy vajon Pamela Andersonnak, vagy Tim Allennek van igaza, de az biztos, hogy nagyon kellemetlen az egész szituáció, és sajnos nem ez lenne az első és egyetlen eset, hogy valaki ilyen felháborító dolgot tett volna a Baywatch sztárjával, aki a Playboy magazin hasábjain szinte egyik pillanatról a másikra igazi szexszimbólummá vált.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás