promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Tehetségtelen sz*r vagy!” - Gálvölgyi János kiakadt a kollégájára
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gálvölgyi János alaposan beolvasott egyik színészkollégájának.

Az RTL Magyarország online műsora a Főszerepben, amiben Alföldi Róbert színészekkel, művészekkel beszélget egy színházban. Legutóbb Gálvölgyi János volt a beszélgetőtársa, aki rengeteget dolgozik, és nagyon komolyan is veszi a munkáját. Miután 1973-ban elvégezte a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, leszerződött a Thália Színházhoz; itt indult el színészi karrierje.

Gálvölgyi megszámlálhatatlan színpadi szerepben tűnt már fel az elmúlt évtizedekben, rengeteg filmben és sorozatban játszott, emellett saját műsora is volt az RTL Klubon (Gálvölgyi Show). A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színművész még mindig dolgozik, a tv-nézők nem is olyan régen még a Keresztanyu-ban láthatták. Gálvölgyi Jánosról tudni kell, hogy szeret viccelődni, szereti megnevettetni az embereket, de ha a munkáról van szó, akkor kegyetlen tud lenni a kollégáival.

A színész Alföldi Róbert műsorában beszélt arról, hogy mindenkitől a maximumot várja el, akivel együtt dolgozik, és nagyon ki tudja borítani, ha egy kollégája nem tartja magát a megírt szövegéhez.

„A munkában nem vagyok tréfás kedvű. Megtanultam, hogy nem lehet linkóci módon színpadon lenni. Én is benne vagyok sok marhaságban, de a színpad nekem halál komoly. Nem tudnám elviselni azt a tisztességtelen dolgot, hogy beülnek iszonytató árakért, én pedig elhülyéskedek nekik”

- mesélte a Főszerepben-ben Gálvölgyi, aki ezután elmesélt egy konkrét példát, amikor nagyon kiakadt egyik munkatársára.

„Volt olyan, hogy az egyik kolléga rátett még egy mondatot... Én csak néztem őt. Tudta, hogy neki már nincs szövege, semmilyen nincs. Azt mondtam, ha ezt még egyszer meghallom, maga a lábát többet ide nem teszi be. Két héten át négy napon keresztül hívott, hogy bocsássak meg. Mondtam, hogy én megbocsátok, de Molnár Ferenc nem fog. Te tehetségtelen sz*r vagy! Hogy merészeled ezt megtenni? Viccelsz velem?”

- emlékezett vissza Gálvölgyi János.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás