promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Justin Bieber feleségének átlátszó ruhája csak a lába közé vonzza a férfiak tekinteteit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hailey Bieber ismét egy dögös képpel jelentkezett be az Instán. 

Hailey Bieber, akit talán többet még Hailey Baldwinként ismernek, átlépte az 50 millió követőt instagramon. A model fiatal kora ellenére tavaly áprilisban szívműtéten esett át, de azóta szerencsére jól van, és a dögösebbnél dögösebb képekkel örvendezteti meg rajongóit. 

Nem is olyan régen egy podcastben a szexuális életükről és a pózokról beszélt kendőzetlenül, melyben az édeshármas ötletéről is elmondta a véleményét: 

„Ezek az ötletek nagyon szórakoztatóak lehetnek, és nagyon izgalmasan hangzanak, de úgy érzem, hogy ez nem működne Justin és köztem.

Nagyon keményen dolgoztunk azért, hogy bízzunk egymásban, és olyan kötelék van közöttünk, hogy nem hiszem, hogy ebben jól érezném magam, és a férjem sem”

Justin lassan már apa szeretne lenni, viszont Hailey még inkább élvezné az életét, és a modellkedést, ami egy pocakkal kissé nehézkes lenne. Nos, a mostani ruhája nem sok mindent bíz a fantáziánkra, hisz nem a létező legvastagabb anyagból készítették, szinte teljesen átlátszó. De beszéljenek helyettünk a képek.   

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás