promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Justin Bieber felesége kedvenc szexpózáról és nemi életük titkairól beszélt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hailey Bieber őszintén beszélt szexuális életükről.

Bár a szex egy természetes dolog mindenki életében, a legtöbben mégsem akarnak róla beszélni. Úgy vélik, ez egy olyan intim téma, ami csak arra vonatkozik, akik együtt élik meg ezt. Megoszlanak a vélemények arról is, hogy fontos-e a gyereket felvilágosítani szexuális téren. A legtöbb szakember azt javasolja, hogy érdemes ezekről a témákról beszélgetni a gyerekekkel, azonban számos szülő inkább elzárkózik ettől, és így egyfajta tabutéma marad családon belül.

Justin Bieber csinos felesége, Hailey is egy ilyen családban nőtt fel, ahol a szülei sosem beszéltek és beszélnek a szexről. A modell egy podcast műsorban beszélt arról, hogy ez igenis egy fontos dolog, éppen ezért is bátran avatta be a hallgatókat, hogy a férjével milyen sűrűn gyakorolják a lepedőakrobatikát, és milyen pózban szeretik a legjobban.

Hailey tisztában van azzal, hogy nagyon sok házasságban hátérbe szorul a nemi élet, amint kimondják a boldogító igent, vagy megszületik az első közös gyermek, de ő nem szeretne ilyen házaséletet magának. Továbbá az édeshármast sem szeretnék bevállalni, mert egyikük sem érezné jól magát közben.

„Ezek az ötletek nagyon szórakoztatóak lehetnek, és nagyon izgalmasan hangzanak, de úgy érzem, hogy ez nem működne Justin és köztem. Nagyon keményen dolgoztunk azért, hogy bízzunk egymásban, és olyan kötelék van közöttünk, hogy nem hiszem, hogy ebben jól érezném magam, és a férjem sem”

- fogalmazott Hailey Bieber, akiről az is kiderült, hogy jobban szereti az esti szexet, de nem zárkózik el a reggeli aktustól sem.

Szóba kerültek a szexpózok is, amiről Hailey azt mondta, hogy bár mindig van valami aktuális favorit, de amit kifejezetten imád, az a kutyapóz. S hogy mitől indulnak be az ágyban? Hailey a csókolózásra, Justin pedig a mély beszélgetésekre esküszik - árulta el a fiatal feleség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás