promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató jóslat: heteken belül megérkezik közénk a titokzatos Bajnok
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy időutazó lepett meg minket a hírrel.

Magukat időutazónak mondó emberekkel tele a spájz mostanában, és a közösségi média híreit olvasók a legtöbbször már csak sóhajtva lapoznak túl az újabb próféciákon. A 2022-es katari foci-vb például óriási lebőgést hozott egy „jövőből érkezett” embertársunknak, aki francia-brazil döntőt jelzett előre, az utóbbiak győzelmével, ehhez képest Messiék hozták el kínkeservesen a trófeát.

Az időutazók azonban nem nyugszanak, most egy újabb arról adott hírt, hogy a Bajnoknak nevezett idegen lény visszatéréséről lesz nevezetes a 2023-as év. A keresztények talán Krisztus második eljövetelét is sejthetik e mögött, feltehetőleg ezért is szerzett rengeteg olvasót a jövendölés.

A Bajnok nem hétköznapi figuraként térhet vissza közénk, hanem átveszi az uralmat a Föld felett. Ezt az az Eno Alaric hirdette ki, aki korábban már tett néhány megbízható előrejelzést, ezért talán jobban érdemes figyelni a szavaira.

Az illető rövidke videója szerint februárban négy kiemelkedő dátum is vár ránk (4., 14., 19. és 27.), ezek szerint a Bajnok is megérkezik hozzánk néhány héten belül. A beharangozóban csupán a Nap előtt elvonuló fekete gömb látható, amiből nyilván nem lehet kitalálni, hogy mire gondolhatott az időutazó.

Eno Alaric itt egyébként némi ellentmondásba keveredett önmagával, hiszen korábban az idegenek pusztító megérkezését jósolta nekünk 2671-re, amelyet csak maroknyi ember fog túlélni. Talán őket menti most meg a titokzatos Bajnok?

A kiemelt februári dátumok ellenére a jeles napot március 23-ban jelölte meg a titokzatos jövőhírnök, akkor 8 ezer embert visznek majd el egy másik élhető bolygóra. Nem nehéz kitalálni, hogy az lesz fajunk új lakhelye, vagy inkább új bölcsője.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás