promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtő videó: Elizabeth Hurley szikrázóan kék bugyiban mutatja meg bájait, milliók imádják a videóját
Borítókép:  Copyright 20th Century Fox/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő videó került fel az internetre.

Hogy mit csinál napjainkban az elképesztő szépségű Elizabeth Hurley? Az elmúlt időszakban ugyan a filmes szakmában nem volt épp reflektorfényben, ám közben mégis nagyon sok filmmel foglalkozott. Inkább a limonádé könnyedségű alkotásokban szerepel manapság, többet pedig a Netflixen is megtekinthettek. A Bájkeverő sztárja az elmúlt évben is készített egy romantikus alkotást, hogy visszatérjen kicsit a gyökerekhez, ugyanis egy olyan produkcióban vett részt, amely a Karib-tengeren játszódik, és egy nőről szól, akit a férje éppen a házasság előtt hagyott el, de nem tántorítja el a majdnem feleséggé váló nőt attól, hogy a nászútra elmenjen egyedül.

És persze ekkor kezdődnek a kisebb bonyodalmak, és ekkor jön be a történetbe a romantikus szál is, hogy a film vége így már borítékolható is? Talán, de ettől függetlenül nagyszerű kikapcsolódás lehet a mindennapokban.

Elizabeth Hurley amúgy a filmek mellett szinte minden nap kommunikál a követőivel a közösségi médiumok tereiben, de leginkább mégis az Instagram-oldalán aktív, ahová rendszeresen tölt is fel magáról képeket. Itt sokszor szembejön velünk a nosztalgia is, hiszen például olyan képeket is töltött fel, amelyek akkor készültek, amikor Brendan Fraser-rel közös világsikerűfilmjüket, a Bájkeverőt készítették.

A legutóbb pedig újra egy elképesztő fürdőruhás videóval lépett a követői elé, amelytől garantáltan felforrósodik a szobátok otthon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás