promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyári Dia melltartó nélkül babonázott meg mindenkit péntek 13-án
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nyári Dia melltartómentes napot tartott péntek 13-án.

Sokan rettegnek péntek 13-tól, mivel úgy tartják, hogy ez a nap balszerencsét, szerencsétlenséget, csupa rossz dolgot hozhat az életünkbe. Mások viszont éppen ezt a napot tartják az év legszerencsésebbjének, vannak, akik kifejezetten erre a napra ütemezik az esküvőjöket, egyeseknek ezen a napon születik meg a kisbabája, szóval eléggé megoszlanak a vélemények.

Nyári Dia, a Barátok közt egykori színésznője arra volt kíváncsi, hogy a követői hisznek-e a babonákban. Péntek 13-án egy olyan képet rakott ki a közösségi oldalára, amin melltartó nélkül látható, egy olyan ruhában, ami igencsak extravagáns.

A kommentszekcióban elsősorban dicséreteket, bókokat olvashatunk, Molnár Nini is néhány hangulatjellel fejezte ki, hogy mennyire bombasztikusnak találja Dia fotóját, azonban voltak, akik válaszoltak is a színésznő kérdésére, és elmondták, ők hogyan viszonyulnak a péntek 13-i babonákhoz.

„Vettem lottót, hátha...”

„Péntek 13-án házasodtunk”

„Mióta 4 éve péntek 13-án meg született a kislányom azóta ez a legszerencsésebb nap a világon számomra!”

Jól látszik tehát, hogy többen is inkább a szerencse napjaként tekintenek péntek 13-ára, és biztos a hozzászólók közül többen is szerencsésnek érezhették magukat, hogy Nyári Dia éppen egy ilyen pikáns, melltartó nélküli képpel örvendeztette meg őket ezen a napon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás