promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó mellbimbója pajkosan átüti a ruháját, vagy csak káprázik a szemünk?
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó feszülős ruhában mutatta meg a csodás alakját, és egyesek szerint még annál is többet.

Sokan meglepődtek, mikor Nádai Anikó hirtelen távozott a Való Világ 11-ből, de persze mindenki megértette az indokait, hiszen nemrég adott életet a második gyermekének, és még talán tényleg túl korai volt beleásnia magát ennyire a munkába. Ettől függetlenül nagyon hiányzik a nézőknek, bár a kommentek többsége szerint az őt váltó Schumacher Vanda is remek munkát végez a műsorban.

Sokak szerint Nádai Anikó az ország egyik legvonzóbb televíziós személyisége, és ezzel a véleménnyel nem is nagyon lehet harcba szállni, hiszen ő valóban nagyon csinos és szexi. Aki nem hiszi el, az valamikor tévedjen fel az Instagram oldalára, ahol néha egészen észbontó képeket oszt meg a lassan 400 ezer követőjével, akik a visszajelzések alapján mindig örülnek, ha a híresség megvillantja a formás testét – amit úgy tűnik, hogy még csábítóbbá akar varázsolni idén.

„Elhatároztam, hogy 2023-ban életem formáját hozom ki magamból, és úgy fogok kinézni, ahogy még a szülés előtt se…”

– írta Nádai Anikó, aki egy feszülős ruhában pózol a képen, amivel a fent olvasható mondatot illusztrálta.

Annyira feszül a műsorvezetőn a ruha, hogy egyesek szerint még az is látszik, ahogy a mellbimbói átütik azt. Lehet, hogy elsőre nem tűnik fel senkinek a kifejezetten vadító jelenség, de egy kicsit a fotóra ráközelítve tényleg úgy tűnik, hogy Nádai Anikó mellbimbói nem bírnak magukkal, és ádáz harcba kezdtek a nyúlós anyaggal szemben, ami a híresség testét borítja a felvételen.

Itt lehet megnézni Nádai Anikó képét, amin mindenki eldöntheti, hogy tényleg látszódnak-e mellbimbói, vagy csak káprázik egyesek szeme:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás