promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Less be a dögös villalakó szoknyája alá, aki VV Melina popsiját is elkezdte paskolgatni

Less be a dögös villalakó szoknyája alá, aki VV Melina popsiját is elkezdte paskolgatni

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aztán egy földönkívüli is megjelent, aki bulizott egyet az RTL luxusbörtönében.

Nem volt könnyű dolga a Való Világ 11 játékosainak, mert nekik is vissza kellett ülniük az iskolapadba. A technikum hete zárásaként jöhettek a vizsgák, amin az RTL luxusbörtönének lakóinak be kellett számolniuk az eddig szerzett tudásukról.

A többség ügyesen átevickélt, és még VV Rico is megtanulta a Huszt című verset, pedig szerinte az irodalomnak nincsen semmi értelme. VV Melina azonban összezavarodott a százalékszámításnál, majd a Fertő tavat sem találta a térképen, a Toldiról pedig még soha nem is hallott.

A probléma itt az volt, hogy VV Melina rögtön úgy állt a tanárok elé, hogy ő mindent megtanult, és mindenképpen ötöst szeretne kapni. A vizsga közben könnyek szöktek a lány szemébe, amikor már teljesen vert helyzetbe került. Az osztályfőnöke mondta neki, hogy most ne kezdjen el sírni, de teljesen leblokkolt.

VV Melina több napja tanult, de ez sajnos a végeredményen nem látszott. Mondanunk sem kell, hogy az ötöstől több fényévnyire került.  

A villalakók 53 napja költöztek be a villába, így elérkezett a felező buli ideje. Ez mindenkinek abszolút jól esett a kimerítő vizsgák után. VV Reni verhetetlen twerkben, és a tudását igyekezett átadni és VV Melinának is. Utóbbi a rossz vizsga után a buliban már teljesen felszabadult.

VV Reni nem fogta vissza magát, és mindene kilátszódott a nagy popsirázás közben, aztán még VV Melina fenekét is megpaskolgatta. A bulin feltűnt egy földönkívüli is a semmiből.

VV Reni abszolút biztonságban érezheti magát, mivel ő jött vissza a legutóbbi párbajról. Ráadásul a piros kendőt is megkapta, amivel valaki mást küldhet maga helyett az összecsapásra, ha esetleg a villatársai őt választják ki.

VV Barna már bepróbálkozott VV Reninél, de ebből még nem lesz jó ideig szeretkezés. Vajon ki fogják bírni a végéig?

Borítókép:  RTL - Instagram

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás