promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két elfeledett magyar szépség, akik Olaszországban csináltak karriert: az anya pornózott, a lánya modellkedik
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sűrűn hazajárnak Magyarországra is.

Ha megkérdezzük, ki lehet Olaszország leghíresebb magyar pornószínésznője, a legtöbben biztosan Staller Ilona, vagyis Cicciolina nevét említik. Pedig a már a 70-et is betöltött szőke sztáron kívül legalább két másik hölgyről sem szabad megfeledkeznünk, akik ráadásul anya-lányaként váltak ismertté.

A győri születésű Henger Éva idén novemberben ünnepelte az 50. születésnapját, és bár korábban szépségkirálynő is volt (Miss Tini Hungary), Magyarországon talán azért hallottak kevesebben róla, mert már 1990-ben Olaszországba költözött, ahol egy pornóproducer felesége lett.

Cicciolinához hasonlóan több tévéműsorban és realityben is feltűnt, nincs rajta bélyeg a pornószínésznői múltja miatt. Gyakran jár haza hozzánk is, bár legutóbb egy szörnyű autóbalesetbe keveredett, amely során két idős személy meghalt, a színésznő pedig a férjével együtt hosszabb időre kórházba került.

Henger Éva lánya, a szépséges Mercédesz nagyjából követi anyját a pályáján, de csak a tévészereplések terén, a pornózást ő kihagyta, helyette viszont ismert modell és influenszer. Gyakran kerül összetűzésbe édesanyjával, aki előbb kövérnek tartotta lányát, most pedig, hogy szépen átalakult, túlságosan férfiasnak.

„Sohasem láttam az anyámat pornófilmben. Tudom, hogy ezt ő sem szeretné. A házunkban lévő DVD-k borítója persze nem kerülte el a figyelmemet, de semmit sem akarok látni belőlük”

– jelentette ki kerek-perec Mercédesz, aki élő bizonyítéka annak, hogy a szülők fiatalkori tettei igenis visszahullhatnak a gyermekeikre és sérülést okozhatnak nekik. Egyébként a lány is sűrűn eljut Magyarországra, évente háromszor meglátogatja a nagymamáját.

„A meztelenség és a szex számomra mindig is hétköznapi dolognak számított. Az apám irodája ott volt a házunk mellett, én pedig gyakran bejártam játszani a titkárnőkkel, és körülöttem mindig voltak gyönyörű, pucér nők”

– emlékezett vissza Mercédesz. Aki azt is elárulta, hogy a környezete ellenére egyáltalán nem kezdett el hamar szexelni, hanem kivárta az idejét, és csak azután tette meg a nagy lépést 18 évesen, hogy megtalálta az ideális fiút.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás