promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar pornószínésznő túlélte, de két ember szörnyethalt az autóbalesetben - a rendőrség még mindig nyomoz
Borítókép:  Henger Éva Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar pornószínésznő még mindig nem érzi magát felelősnek.

Azt szoktuk mondani, hogy a tavasz a megújulás időszaka. Valamilyen szinten Henger Évának, az egykori magyar pornószínésznek is, csak nem éppen pozítiv értelemben érthető ez a mondás számára.

Olasz férjével, a filmproducer és színész Massimiliano Carolettivel 2022 áprilisában Henger Éva belefutott egy közlekedési balesetbe. Éppen úton voltak az autójukkal, amikor Dombóvár és Kocsola között karamboloztak, amiben egy 66 éves nő és egy 71 éves férfi ült, akik életüket is vesztették. Éva, ahogy a Bors is megírta a minap,

még mindig kísértik a történtek, de nem érzi magát felelősnek a tragédiáért.

Legutolsó Instagram bejegyzésében a már majdnem teljesen sikeresen felépült Influencer és egykori felnőttfilmes azt üzeni a követőinek, hogy kizárólag minden akadályt úgy győzhetünk le, ha erősen akarjuk. Ez bár nagyon bölcsen és szépen hangzik, de szerintem a karambolban elhunyt két személy családjának nem éppen hoz megnyugvást.

Éva és olasz producer szerelme sem úszta meg könnyedén a balesetet sőt, Éva kerekesszékbe is került, majd mankóra volt szüksége. Ebben az időszakban a saját lánya ápolta őt, akivel e szomorú esemény hozta őket közel egymáshoz, mivel a szintén influencer fiatallány nem éppen ápolt áprilisig jó viszonyt az édesanyjával. Az elmúlt hónapokban azonban az összes sérelmet és traumát, amik bennük voltak egymás iránt, sikerült megbeszélniük.

Massimiliano a Borsnak nyilatkozta a napokban, hogy

a feleségével már minden rendben van.

A magyar kórházban kezdték, majd visszautaztak Olaszországba, hogy egy olasz kórházban épülhessen fel az influencer-asszony. Közben a rendőrség április óta nyomoz az ügyben, hogy mégis mi történhetett, hiszen még állítólag azt sem lehetett eddig megállapítani, hogy maga a karambolt ki okozta.

Így egyelőre Éva nem igen lélegezhet fel, de látszólag nem izgulja túl a dolgot. S bár nem érzi magát felelősnek, azért annyit nyilatkozott, hogy amikor újra Magyarországra jön, mindenképpen ki megy a karambol áldozatainak sírjához, hogy virágot vigyen.

De lehet-e jól lelkileg egy ember anélkül, hogy beismerje a felelősségét? Ha tegyük fel, nem is ő követte el a balesetet, ott volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás